2015-11-27 09:26:12
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο ύποπτος για την τριπλή δολοφονία
Εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Λάνια.

Προς πλήρη εξιχνίαση φαίνεται να... οδηγείται η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Λεμεσό, που συγκλόνισε προχθές το παγκύπριο, μετά τη σύλληψη του 31χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε από περιπολικό να περπατά στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών, παρά την κοινότητα Λάνιας, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Η Αστυνομία συνέλαβε και ένα φιλικό του πρόσωπο που φέρεται να τον βοήθησε και το οποίο ανακρίνεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 31χρονος έχει ήδη παραδεχθεί ενοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα, που διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας το βράδυ της Τρίτης, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους, αρραβωνιαστικό της ξαδέλφης τους.

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Κύπρος Μιχαηλίδης δήλωσε ότι "η Αστυνομία βρισκόταν επί ποδός από την πρώτη στιγμή, αξιολογώντας και αξιοποιώντας διάφορες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία του ΤΑΕ αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, και απόψε έγινε κατορθωτή η σύλληψη του φερόμενου δράστη στην περιοχή Λάνιας".


Σύμφωνα με τον κ.Μιχαηλίδη, η Αστυνομία κατείχε πληροφορίες και ενδείξεις ότι ο 31χρονος βρισκόταν το πρωί στην περιοχή Γερμασόγειας και έγιναν έρευνες, ενώ δυο αυτοκίνητα που πιστεύεται ότι χρησιμοποίησε, μεταφέρθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις στην Αστυνομία.

"Αργότερα δόθηκε πληροφορία ότι βρισκόταν σε άλλη περιοχή στην ορεινή Λεμεσού και αφού αξιοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν οι πληροφορίες αυτές, κινητοποιήθηκαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της ΜΜΑΔ αλλά και άλλων υπηρεσιών", είπε ο Κύπρος Μιχαηλίδης, προσθέτοντας ότι, όταν εντοπίστηκε πεζός ο 31χρονος φαίνεται να αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αύριο ο φερόμενος δράστης θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του, ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, σημειώνοντας πως "από τις πρώτες δικές του δηλώσεις φαίνεται να παραδέχεται τη διάπραξη του αδικήματος".

Από τις εξετάσεις που έγιναν σε κατοικίες και διαμερίσματα έχουν εντοπιστεί και κάποιες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν συνδέονται με την όλη δραστηριότητα του 31χρονου, ο οποίος είχε ξυρίσει το πρόσωπο του σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί.

Ο Κύπρος Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τους πολίτες για τις πληροφορίες που έδωσαν και επίσης όλα τα μέλη της Αστυνομίας και όλες της υπηρεσίες που εργάστηκαν εντατικά για εντοπισμό και σύλληψη του 31χρονου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ