2015-11-27 13:31:54
Φωτογραφία για ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ» ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ VD
Σε δικαστικά πραξικοπήματα, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρη στη Βουλή. «Η σημερινή κυβέρνηση ούτε τροπολογίες σαν αυτή που συζητήθηκε σήμερα ούτε δικαστικά πραξικοπήματα θα ανεχθεί» διεμήνυσε, ενώ, μιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι: «Την επόμενη φορά που θα έρθει στη Βουλή, θα κατονομάσει και τους πραξικοπηματίες».

Η συζήτηση εστράφη στην τροπολογία των βουλευτών της Ν.Δ. Τσουμάνη, Σταμενίτη, Χριστογιάννη, η οποία ψηφίσθηκε τον Απρίλιο του 2013 και παρείχε το ακαταδίωκτο σε πρόσωπα για δάνεια που έδωσαν.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος κάλεσε τους εισαγγελείς να καταστήσουν αντισυνταγματική την τροπολογία, ενώ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο για την κατάργησή της. Ωστόσο επεσήμανε ότι αυτή δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ, ενώ προειδοποίησε ότι οι τράπεζες «θα επιδιώξουν την είσπραξη των απαιτήσεων από τα δάνεια αυτά. Αν δεν το κάνουν υπάρχει ενδεχόμενο να διατρέξουν τον κίνδυνο να διωχθούν για απιστία».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ