2015-11-27 14:54:12
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ... ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Μπεν παρόλο που δεν βρίσεκται ακόμα στο 100% στο Ρέντη έχει τουλάχιστον 4 ομάδες Super League που ασχολούνται μαζί του, με τον ίδιο όμως να έχει θέσει ως προτεραιότητά του τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής από τις Κομόρες που πέρασε πολύ δύσκολα λόγω του τραυματισμού του στους χιαστούς και της επέμβασης που ακολούθησε έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο τον δικό του... αγώνα για να επανέλθει σε πλήρη επίπεδα ετοιμότητας και να μπορέσει να διεκδικήσει μία ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Ο Μοχάμεντ Μπεν έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και εκτιμάται πως μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι στο 100% για να μπει σιγά σιγά σε... ερυθρόλευκους ρυθμούς και να επιχειρήσει να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Σε αυτήν την χρονική περίοδο και παρότι δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμος για φουλ δράση έχει αρκετούς ενδιαφερόμενους στην Super League. Εκτός από τον Λεβαδειακό -που αρκετές φορές τσεκάρει παίκτες του Ολυμπιακού με μειωμένο ή καθόλου χρόνο παρουσίας- υπάρχουν οι Πλατανιάς, Καλλονή και ακόμα και -υπό προϋποθέσεις- ο Ηρακλής που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Ο Μπεν πάντως αυτό που θέλει είναι να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και ενώ η πλευρά του παίκτη έχει διαψεύσει σχεδόν οτιδήποτε ακούγεται και γράφεται για Super League και ενδεχόμενο δανεισμό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ