2015-11-27 17:20:15
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!
Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά και όλα όσα προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς, ο Ολυμπιακός νίκησε την Λαμποράλ Κούτσα και... «κλείδωσε» την πρώτη θέση του ομίλου.

Η νίκη έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο Λιμάνι, όπως φυσικά και στον Μίλαν Τόμιτς. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τόνισε ότι ο Θρύλος θα είναι ακόμα πιο δυνατός με όσα προβλήματα και να έχει.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τόμιτς:

Για τον τραυματισμό του Σπανούλη: «Δεν προλάβαμε να δούμε. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν ξέρουμε τώρα ακριβώς. Θα το μάθετε».

Για το παιχνίδι με την Λαμποράλ: «Κάναμε τρομερή εμφάνιση. Πιστεύω ότι ελέγξαμε το ματς για 40 λεπτά. Είχαμε τον έλεγχο του ματς και αναγκάσαμε τη Λαμποράλ Κούτσα να κάνει 23 λάθη που είναι μεγάλο νούμερο. Η Λαμποράλ είναι μία ομάδα που πετυχαίνει 84 πόντους μέσο όρο στα εκτός έδρας παιχνίδια της και σήμερα έβαλαν 52.

Άρα όποιος ξέρει μαθηματικά, μπορεί να υπολογίσει και να καταλάβει ποια ομάδα κερδίσαμε. Παρόλο τις απουσίες, παίξαμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση και κερδίσαμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές θα είμαστε πιο πολύ ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ