2015-11-27 19:03:08
Φωτογραφία για Πρέβεζα – 2ο Δημοτικό: Από το… νερό πέφτουν οι σοβάδες… αλλά θα γίνει σύσκεψη!
Κλειστό παραμένει σήμερα Παρασκευή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας μετά τα κρούσματα πτώσης σοβάδων εντός του κτηρίου Οι γονείς είναι ανάστατοι και ανήσυχοι, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο.

Η απόφαση να παραμείνει σήμερα κλειστό το σχολείο πάρθηκε από τον Δήμο που είναι ο πλέον αρμόδιος και έχει υπό την ευθύνη του τα σχολικά συγκροτήματα.

Το PamePreveza.gr, προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς, μετά τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκε σήμερα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Βαγγέλη Γιαννουλάτο, κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό μέχρι τώρα (εάν υπάρξει επικοινωνία εντός της ημέρας θα σας ενημερώσουμε σχετικά).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προϊστάμενο του γραφείου της Α/θμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Κεραμάρη, αν και δεν είναι ο αρμόδιος να απαντήσει για τεχνικά θέματα που αφορούν τις κτηριακές εγκαταστάσεις, εντούτοις ήταν αρκετά κατατοπιστικός και μας μετέφερε τις πληροφορίες που και ο ίδιος έχει έως τώρα.


Όπως μας είπε, το πρόβλημα εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με πτώση σοβάδων στο κτήριο που προκλήθηκαν από την εισροή νερού!

Μετά την αυτοψία που έγινε εχθές από συνεργείο του Δήμου και μέχρι τις έως τώρα πληροφορίες το νερό περνούσε λόγω φραγμένων υδρορροών εντός του κτηρίου και κατ επέκταση στην πλάκα προκαλώντας την πτώση των σοβάδων στον 2ο όροφο του κτηρίου.

Σήμερα όμως το σχολείο έκλεισε με απόφαση του Δήμου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να γίνει τις επόμενες ώρες σύσκεψη εκπροσώπων των αρμόδιων φορέων προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση.

Από πλευράς Δήμου, έως και αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, προς γνώση των γονέων, οι οποίοι αγανακτισμένοι κάνουν λόγο για μεγάλη ανευθυνότητα και έλλειψη σωστής ενημέρωσης από τις αρμόδιες αρχές, αφού δεν είναι λίγοι εκείνη που κάνουν λόγο για ζημιά που μπορεί να προκλήθηκε εξαιτίας του πρόσφατου σεισμού.

Να δούμε εάν κάτι τέτοιο θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ