2015-11-27 20:27:11
Φωτογραφία για Σημαντικές παρεμβάσεις Γιώργου Παπαναστασίου για το έργο «Άρση επικινδυνότητας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων»
Το εξαιρετικής σπουδαιότητας ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά το... έργο «Άρση επικινδυνότητας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων» στο τμήμα: Κόμβος Παναιτωλίου έως Αγρίνιο, στο οποίο επιχειρηματίες και κάτοικοι με σειρά αποφάσεων και ενεργειών έχουν διατρανώσει την πλήρη και απόλυτη αντίθεσή τους, έθεσε στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου με τον κ. Ανδρέα Πολάκη, Δ/ντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων (Ε.Υ.Δ.Ε.) Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του, ο κ. Παπαναστασίου κάλεσε στο Δημαρχείο Αγρινίου την Πέμπτη (26/11/2015), τους επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής. Ο Δήμαρχος πέραν του ότι επανάλαβε την αμέριστη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, έκανε αναλυτική ενημέρωση για τις επαφές αλλά και τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα για το θέμα.


«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, χρειάζεται άμεσα να επιλυθούν τα σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . Κανείς δεν πρέπει να κωφεύει στην αγωνιώδη απαίτηση του Αγρινιώτικου Λαού για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο. Αποτελεί απαίτηση αδιαπραγμάτευτη η αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης» σημείωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Κατέστησε σαφές στη συνάντηση με τον κ. Ανδρέα Πολάκη ότι δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούν, τόσο ο ίδιος, όσο και οι πολίτες, πως με την ολοκλήρωση του έργου κατασκευάστηκε ένα φονικό και αντιλειτουργικό οδικό δίκτυο και μάλιστα με δική τους χρηματοδότηση.

Ο κ. Πολάκης κατανόησε την αναγκαιότητα για επανεξέταση του έργου και δεσμεύτηκε για επιτόπου επίσκεψη – αυτοψία, στο τμήμα: Κόμβος Παναιτωλίου έως Αγρίνιο, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Το έργο «Άρση επικινδυνότητας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων» στο τμήμα: Κόμβος Παναιτωλίου έως Αγρίνιο θα απασχολήσει επίσης την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Την εισήγηση του θέματος θα κάνει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαναστασίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ