2015-11-28 02:38:06
Φωτογραφία για Ο Λεβέντης θετικός στη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, είχε... ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την πρωτοβουλία του για τη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών, ο οποίος κατά πληροφορίες ανταποκρίνεται θετικά για τη συμμετοχή του.

Όλα δείχνουν ότι «κλειδώνει» η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, η οποία θα γίνει πιθανότατα στις 12 αύριο Σάββατο. Θέματα θα είναι το προσφυγικό, το ασφαλιστικό και η συνταγματική αναθεώρηση.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμα είχε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας απαντά αρνητικά για τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι είναι στη διάθεσή του να τον ενημερώσει όποτε ο γγ του ΚΚΕ το κρίνει σκόπιμο.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε και με τον προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ Ι. Πλακιωτάκη, ενώ ακολουθούν τα τηλεφωνήματα και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ώστε να είναι στην ατζέντα το μείζον ζήτημα του προσφυγικού, δεδομένου ότι την Κυριακή ο κ. Τσίπρας αναχωρεί για τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες με μία εθνική θέση για το θέμα, ενώ τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Παρίσι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ