2015-11-28 15:19:07
Φωτογραφία για Πανούσης: Στην εκλογή ΠτΔ του 2014, στη ΔΗΜΑΡ μοίραζαν μεταξύ τους υπουργεία
Αναφερόμενος στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας το Δεκέμβριο του 2014 ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης είπε: "Στην ΔΗΜΑΡ μετράγαμε τους αριθμούς για την προεδρία και ο Κουβέλης έλεγε πως δεν έχει καμία σχέση. Το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου του '14 μετά την Εκτελεστική της ΔΗΜΑΡ μοίραζαν μεταξύ τους υπουργεία".

Επίσης, ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στις ευθύνες που έχει το πολιτικό σύστημα για την μη αντιμετώπιση του θέματος της τρομοκρατίας: "Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας", είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του για τους διαλόγους μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες, ο κ. Πανούσης είπε: "Και να μην υπάρχουν οι κασέτες στην ΕΥΠ, υπάρχουν τα κείμενα. Αν το υλικό με τις συνομιλίες φυλακισμένων έχει καταστραφεί πρέπει να το δούμε".

Ενώ, σχετικά με το αν υπήρχαν και στο παρελθόν τέτοιες συνομιλίες, είπε: "Ποτέ υπουργός δικαιοσύνης δεν συνομίλησε με κρατούμενους. Άλλο πράγμα μια μη φανερή διαδικασία η οποία πιθανόν να κατέληξε σε νομοθετικές ρυθμίσεις".

"Για τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ απέναντι στον Λάμπρου ήταν σαν να μην υπάρχω", πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, υπογραμμίζοντας: "Το να προσπερνάμε συνέχεια την δικαιοσύνη όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης δεν είναι φυσικό".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ