2015-11-29 08:49:59
Φωτογραφία για Αυτοκράτορας στο ΟΑΚΑ! (74-83)
Μεγάλη νίκη του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ επί της αήττητης μέχρι σήμερα ΑΕΚ με 74-83 . Οι κίτρινοι πέτυχαν μια από τις πιο εύκολες νίκες της περιόδου, χωρίς να κινδυνεύσουν ούτε στιγμή από την ακίνδυνη ΑΕΚ, νίκη που τον θέτει πρώτο φαβορί για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο ΑΡΗΣ στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο κερδίζοντας με δύο πόντους την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες είναι κοντά στο σκορ με τον ΑΡΗ να έχει προηγηθεί μέχρι και με τέσσερις πόντους αλλά να μην μπορεί να αποσπαστεί. Πολυ καλός ο Αμερικανός Ουάιτ με 6 πόντους και μετά Χάγκινς και Ξανθόπουλος από 4 πόντους. Ο ΑΡΗΣ ήταν εύστοχος, καλός στα ριμπάουντ και έδειξε να αιφνιδιάζει τους αντίπαλους του με την σταθερή απόδοση του.

Σκορ πρώτου δεκαλέπτου: ΑΕΚ – Άρης 20-22

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ συνέχισε την καλή απόδοση επιθετικά με τους Ουάιτ και Ουότερς να συνεχίζουν να σκοράρουν και να φτάνουν τη διαφορά και στο +7 (26-33)
. Ο ΑΡΗΣ αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα με τα ριμπάουντ, δίνοντας στην άστοχη ΑΕΚ το δικαίωμα να κάνει συνεχόμενες επιθέσεις, αφού κέρδισε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης σημαντικό ήταν το γεγονός πως οι παίκτες του ΑΡΗ χρεώθηκαν με πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα για τη συνέχεια για μερικούς παίκτες (Πελεκάνος – Χάγκινς από τρία φάουλ). H AEK είναι πολύ άστοχη στα τρίποντα και γενικά κάνει πολλά λάθη, έχοντας τον Κάρτερ σε κακή μέρα.

Σκορ ημιχρόνου: ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 36-41

Ο ΑΡΗΣ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και βομβάρδισε από το πρώτο δευτερόλεπτο την ΑΕΚ, εκτοξεύοντας τη διαφορά από το +5 στο +15 μέσα στα πρώτα τρισήμισι λεπτά! Οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Σάκοτα μοιάζουν να τα έχουν χαμένα, με τους Ουάιτ, Κοέν, Γουότερς, Μακνιλ να κάνουν πάρτυ επιθετικά. Η διαφορά καθ” όλη τη διάρκεια του τρίτου μέρους ήταν σταθερά από +12 μέχρι +20 με τον θρίαμβο του ΑΡΗ να προδιαγράφεται σιγά αλλά σταθερά Σκορ τρίτου δεκαλέπτου: ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 53-68

Η διαφορά στο σκορ αλλά και στην ποιότητα του παιχνιδιού παρέμεινε και στο τελευταίο μέρος του αγώνα, με τους παίκτες της ΑΕΚ να παρακολουθούνε αποσβωλομένοι τον ρυθμό του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να είναι εύστοχος και οι αντίπαλοι του άστοχοι. Στα μέσα του δεκαλέπτου ο ΑΡΗΣ έκανε μια κοιλιά και η διαφορά έπεσε μετά από πολλά λεπτά σε μονοψήφιο νούμερο (66-75). Από εκεί και πέρα οι ομάδες αγωνίστηκαν στήθος με στήθος με τη διαφορά να κυμαίνεται στους 8 με εννέα πόντους. 2 και 30» πριν λήξει το ματς αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο Ουάιτ. Το ματς απέκτησε και πάλι χαρακτήρα ντέρμπι λίγο πριν τη λήξη, χωρίς βέβαια η ΑΕΚ να μπορέσει να πλησιάσει στην επιθυμητή νίκη.

Ο ΑΡΗΣ έκανε μια τεράστια και δίκαιη νίκη με 74-83…aris.re
skepastro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέος σεισμός στη Λευκάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέος σεισμός στη Λευκάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ