2015-11-29 17:44:07
Φωτογραφία για Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ κινδυνεύει από διάλυση
Συμφέροντα που έχουν ως στόχο «τη διάλυση της ΝΔ» καταγγέλλει η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστηρίζει πως για την ώρα δεν θα τα ονοματίσει «αλλά εάν συνεχίσουν την "ευγενή" τους προσπάθεια θα το κάνω».

Η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στη Realnews επέμεινε στην τοποθέτησή της ότι ενδεχομένως να υπήρξε δόλος στο φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας την περασμένη Κυριακή. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα» τόνισε.

Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει ότι το 2009 «δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων. Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα δεν τα πήρα ποτέ», δήλωσε, προσθέτοντας ότι αυτά τα λέει τώρα για να προφυλάξει τη ΝΔ από ενδεχόμενη επανάληψη αντίστοιχων καταστάσεων, καθώς δεν θεωρεί πιθανό οι σημερινοί υποψήφιοι να αποδεχτούν το αποτέλεσμα, όπως έκανε εκείνη.

Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η ΝΔ «δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση, κινδυνεύει από διάλυση» ενώ έκανε λόγο για «τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία» στην περίπτωση που η ΝΔ έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο, εννοώντας τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ