2015-11-29 19:41:07
Φωτογραφία για Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ: Μικροψυχία & ιδιοτέλεια ενώ η κυβέρνηση καλεί σε ενότητα - Λύση του ασφαλιστικού μέσω προσφυγικού [video]
Για  κρούσματα μικροψυχίας και κομματικής ιδιοτέλειας τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν με πνεύμα απαξίωσης γιατί δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας, έκανε λόγο από τα Χανιά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Ο κ. Μπαλωμενάκης, κληθείς να σχολιάσει το χθεσινό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υποστήριξε ότι το κάλεσμα της κυβέρνησης για συνεννόηση σε μεγάλα θέματα όπως είναι η αντιμετώπιση του ασφαλιστικού, ήταν κάλεσμα ενωτικό, ωστόσο απέτυχε λόγω μικροπολιτικών επιδιώξεων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να συγκροτηθεί ένα βιώσιμο, εθνικό ασφαλιστικό σύστημα, τονίζοντας ότι σε αυτή τη συγκυρία, μπορεί να εκμεταλλευθεί τους διεθνείς συσχετισμούς, συνδέοντας το προσφυγικό με την προσπάθεια επίλυσης μεγάλων εθνικών προβλημάτων.

"Η χώρα μας προσφέρει πολλά στην ΕΕ, λόγω του προσφυγικού και έχει δικαίωμα να ζητήσει και κάποια ανταλλάγματα έναντι αυτού", είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις συντάξεις και την ενδεχόμενη μείωση τους, σημείωσε ότι είναι  εναντίον ισοπεδωτικών προβλέψεων προσθέτοντας ότι στο τέλος, μπορεί να προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο τύπου ΠΑΣΙ-ΠΑΑ ΠΕΔΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο τύπου ΠΑΣΙ-ΠΑΑ ΠΕΔΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ