2015-11-30 10:38:58
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με τις εκλογές της ΝΔ;
Στον αέρα κινδυνεύουν να μείνουν οι εκλογές στη ΝΔ, καθώς πλέον στο κόμμα κινούνται εκτός χρονοδιαγράμματος ως προς τον στόχο για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν υπήρξε απόφαση γι την εταιρεία που θα αναλάβει να κάνει τις εκλογές ενώ βουλευτές φοβούνται ένα νέο φιάσκο.

Μάλιστα χθες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε στη δημοσιότητα το ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία Infosolutions από το οποίο προκύπτει πληθώρα ερωτημάτων σχετικά με το αν ήταν ποτέ δυνατό να γίνουν εκλογές στη Ν.Δ.

Από το συμφωνητικό φαίνεται να προκύπτει ότι στη σύμβαση δεν προβλέπεται ποιος θα προμήθευε και σε ποιο χρονικό σημείο τα tablets που ήταν απαραίτητα για την εκτέλεση του έργου.

Επίσης δεν περιλαμβάνεται όρος με τον οποίο ο ανάδοχος να αναλαμβάνει τη συνολική ευθύνη για το υπό ανάπτυξη πληροφοριακό σύστημα, στο οποίο αφορούσε η προσφορά του. Επίσης από την ηλεκτρονική αλληλογραφία των μελών της τεχνικής επιτροπής της Ν.Δ. με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προκύπτει ότι μέχρι και 15 ώρες πριν από τις εκλογές δεν είχαν καν κωδικοποιηθεί τα εκλογικά τμήματα και δεν είχε γίνει καμία δοκιμή του συστήματος.

Η κεντρική εφορευτική επιτροπή (ΚΕΦΕ) καλείται να επιλέξει στη σημερινή συνεδρίασή της την εταιρεία που θα διοργανώσει τις εκλογές και να οριστικοποιήσει στη συνέχεια τη 13η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ