2015-12-01 06:59:10
Φωτογραφία για Νταβούτογλου: Αν λυθεί το Κυπριακό, η υποψηφιότητα της Τουρκίας για την ΕΕ δεν θα είναι όνειρο
Σε περίπτωση που το Κυπριακό λυθεί, η υποψηφιότητα της Τουρκίας για την ΕΕ δεν θα είναι όνειρο... δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου ενώ ο Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ μίλησε για μια συμφωνία στην Κύπρο τους επόμενους μήνες που θα ήταν ένα σημαντικό βήμα.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανέφερε ότι “εάν μπορέσουμε να λύσουμε το Κυπριακό τους επόμενους μήνες, αφού οι διαπραγματεύσεις πάνε πολύ καλά, η υποψηφιότητα της Τουρκίας για την ΕΕ δεν θα είναι όνειρο”.

Η συγκεκριμένη αναφορά σημειώνεται σε όλες τις τ/κ εφημερίδες ενώ σχόλια έγιναν και για την φωτογραφία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τούρκο Πρωθυπουργό να κάθονται δίπλα δίπλα και να μιλούν κατά την οικογενειακή φωτογραφία μετά το Συμβούλιο Σύνδεσης ΕΕ – Τουρκίας. Η Γενί Ντουζέν έγραψε για προσέγγιση των δύο ανδρών ενώ σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία και ο Τ/κ πολιτικός και “βουλευτής” του ΡΤΚ, Φερντί Σαμπίτ Σογιέρ γράφοντας “θα θυμώσετε γι` αυτή τη φωτογραφία με την ΕΕ, τον Αναστασιάδη ή τον Νταβούτογλου ή με όσους εδώ και χρόνια κόλλησαν στο ότι η λύση στο Κυπριακό είναι η μη λύση;”.


Σχόλια για φωτογραφίες που δείχνουν τους κ. Αναστασιάδη και Νταβούτογλου να συνομιλούν στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες ανάρτησαν και άλλοι Τ/κ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά την απουσία των Τ/κ από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την στάση της Τουρκίας έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ