2015-12-01 07:15:12
Φωτογραφία για ΗΠΑ και Κίνα ξεκινούν τη συζύτηση για τον κυβερνοπόλεμο που έχει ξεσπάσει...
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει στην Ουάσιγκτον ο πρώτος γύρος των συνομιλιών μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας για τον κυβερνοπόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, με εκατέρωθεν κατηγορίες.

Ο Κινέζος υπουργός Ασφαλείας, Γκουόν Σενγκούν θα βρίσκεται στην αμερικανική πρωτεύουσα μέχρι την Κυριακή και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζεχ Τζόνσον, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα την Τρίτη (1/12) και την Τετάρτη (2/12), θα επικεντρωθούν στη συμφωνία που σκοπεύουν να συνάψουν οι δύο πλευρές για αμοιβαίο σεβασμό σε επίπεδο εμπορικών και επιχειρηματικών πλάνων, καθώς και στη γεφύρωση του χάσματος που είχε δημιουργηθεί μετά την αποκάλυψη Κινέζων πρακτόρων, που δρούσαν επί αμερικανικού εδάφους.

Πριν λίγες ημέρες, οι ηγέτες των είκοσι ισχυρότερων οικονομικά κρατών (G20), είχαν συμφωνήσει να θεσπίσουν κανόνες και όρια σε ότι αφορά το «χακάρισμα», ώστε να αποφευχθούν τυχόν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ