2015-12-01 07:21:06
Φωτογραφία για Δηλώσεις Θεοδωράκη: Ο Τσίπρας έχει δηλητηριάσει την πολιτική σκηνή με το διχαστικό του λόγο...
«Ο πρωθυπουργός στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών μας είπε ότι αισθάνεται ασφαλείς με τους 153 βουλευτές του, ότι δεν ζητάει επιπλέον ψήφους απλά ήθελε για το ασφαλιστικό μια περαιτέρω συνεννόηση. Έτσι, ήρθε στον Τσίπρα που έχει δηλητηριάσει την πολιτική σκηνή του τόπου με τον διχαστικό του λόγο και τις πράξεις του, μια επιφοίτηση» τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Εμείς πήγαμε στη Σύσκεψη και καταφέρουμε να κερδίσουμε ότι θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος προς το αναλογικότερο. Πιθανόν να ήταν το τυράκι αυτό αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε την δέσμευσή του. Αναλύσαμε το σενάριο της διπλής κάλπης (να ψηφίζει κάποιος το αγαπημένο του κόμμα αλλά και τον αγαπημένο του υποψήφιο ακόμα και αν ανήκει σε άλλο κόμμα), με ένα μικρότερο μπόνους για το πρώτο κόμμα. Αυτή είναι η δική μας πρόταση»

Παράλληλα, εκτίμησε πως το ασφαλιστικό, παρά το γεγονός πως δεν θα στηριχθεί από την αντιπολίτευση δεν θα είναι η αφορμή για να οδηγηθεί η χώρα σε νέες εκλογές.

«Είμαστε ανοιχτοί στον να συζητήσουμε την κυβερνητική πρόταση. Αλλά ας γίνει πρώτα. Προς το παρών έχουμε μόνο διαρροές. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα φέρει κάτι καλό ο κ. Κατρούγκαλος. Θεωρώ πως δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ