2015-12-01 11:47:32
Φωτογραφία για Ποια δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ματαιώνονται;
Ματαιώσεις σε όλα τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηρόδρομου θα υπάρξουν μεθαύριο Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Ειδικότερα, λόγω της απεργίας, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια, ενώ την Πέμπτη, ημέρα της απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως. Επίσης, την ημέρα της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που ματαιώνονται είναι τα εξής:

Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου

Μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Αθηνών τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 600, 601

Μεταξύ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας - Θεσσαλονίκης τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 743, IC 85

Μεταξύ Πειραιώς - Αθηνών - Αφιδνών - Χαλκίδας - Αφιδνών - Αθηνών - Πειραιώς τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2540,12540, 12545, 2545


Μεταξύ Αλεξανδρούπολης - Δικαίων - Αλεξανδρούπολης το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 90

Μεταξύ Λάρισας - Βόλου - Λάρισας τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2576 ,2577

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ημέρα απεργίας

Όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου, εκτός των Διεθνών δρομολογίων που στο Ελληνικό τμήμα θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Οι αμαξοστοιχίες 600, 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου

Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 82 και τμήμα γραμμής μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 91

Περισσότερες πληροφορίες στο επιβατικό κοινό παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr
Πηγή
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ