2012-05-11 08:39:02
Φωτογραφία για Παρατημένο σκυλάκι ράτσας Πίντσερ μινιατούρα
Τετάρτη μεσημέρι στους κάδους που βρίσκονται στο πάρκινγκ κοντά στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στο κέντρο της Αμαλιάδας βρέθηκε ένα παρατημένο σκυλάκι ράτσας πίντσερ μινιατούρα,το σκυλί ήταν σκελετωμένο, είχε σπασμένο πόδι και το είχαν δέσει πρόχειρα με έναν επίδεσμο.

Το πήγαμε σε κτηνιατρείο για εξέταση και να δούμε τη μπορούμε να του κάνουμε αλλά το ποδαράκι του ήταν μέρες σπασμένο και είχε γάγγραινα.... η μόνη λύση ήταν να το ακρωτηριάσουμε μας είπε! Το πήραμε τελικά και το πήγαμε και σε άλλον κτηνίατρο να πάρουμε μια γνώμη ακόμα... αλλά για το άτυχο σκυλάκι τα πράγματα ήταν χειρότερα!!!

Η μόνη λύση ήταν η ευθανασία γιατί αν το ακρωτηριάζαμε μας είπε θα ζούσε το πολύ 4 μέρες γιατί θα πάθαινε σηψαιμία επειδή ήταν σε προχωρημένη σήψη! Δυστυχώς για το άτυχο σκυλάκι... γιατί όποιος αλήτης το έκανε και το παράτησε, αν το είχε πάει σε κτηνίατρο από την πρώτη μέρα το ποδαράκι του θα ήταν καλά και το σκυλάκι θα ζούσε. Αλλά σε άλλον ιδιοκτήτη και όχι στον ίδιο αλήτη που το άφησε έτσι για πάνω από 5 μέρες!!!

Η φωτογραφία είναι όταν το πήγαμε στο κτηνίατρο και το ποδαράκι του το είχε δέσει καλά..... γιατί πριν είχε ένα επίδεσμο πρόχειρο και δεμένο πολύ σφιχτά!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ