2016-01-02 08:23:21
Φωτογραφία για Κούρδοι χτυπάνε τουρκικό τανκ – Οι Τούρκοι πανικοβάλλονται και πέφτουν σε γκρεμό (βίντεο)
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι χαρακτηριστικό του «αξιόμαχου» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Τουρκικά τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα έχουν πάρει θέσεις και χτυπάνε σπίτια στην κυρίως κουρδική πόλη Τσίζρε στη νοτιοανατολική Τουρκία (τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν).

Οι Τούρκοι, αυτοί οι μεγάλοι πολεμιστές, δεν τολμάνε να βγουν από τα τεθωρακισμένα τους για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους αντάρτες του PKK. Για αυτό και οι Κούρδοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν «ανοιχτήρια», δηλαδή αντιαρματικά.

Ένα τουρκικό τανκ, που στο βίντεο το βλέπετε να κανονιοβολεί, δέχεται χτύπημα από κουρδική ρουκέτα.

Αρχικά παίρνει φωτιά. Στη συνέχεια το πλήρωμά του, προφανώς χτυπημένο αλλά και πανικόβλητο, βάζει μπροστά τη μηχανή και ρίχνει το τανκ -το οποίο βγάζει πυκνούς καπνούς- πάνω σε σπίτια και μετά σε ένα γκρεμό.

Το τανκ «σκάει» κάτω και ένα σύννεφο σκόνης σηκώνεται.

Αυτός είναι ο τουρκικός στρατός. Στην πρώτη ρουκέτα δεν ξέρουν τι τους γίνεται και… ηρωικά το βάζουν στα πόδια πανικόβλητοι ρίχνοντας τα τανκς τους ακόμα και στο γκρεμό Δείτε το βίντεο: 

ΠΗΓΗ: http://www.tribune.gr/world/news/article/201523/kourdi-chtipane-tourkiko-tank-i-tourki-panikovallonte-ke-peftoun-se-gkremo-vinteo.html
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ