2016-01-12 13:38:42
Φωτογραφία για Συγκλονιστικά τα λόγια του παππού του 20χρονου που πνίγηκε στη μαρίνα Ζέας: Άφησαν το παιδί να πεθάνει...
Ακόμα δεν έχουν καταλάβει γιατί χάθηκε το παιδί τους, οι συγγενείς του 20χρονου αγοριού που έπεσε στη θάλασσα την Κυριακή τα ξημερώματα, στην μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Σήμερα, σε βαρύ πένθος πραγματοποιήθηκε στα Βίλια η κηδεία του 20χρονου νεαρού, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε αυτοκτονικές τάσεις την ημέρα του θανάτου του ενώ απορίες γεννιούνται από το γεγονός πως κανείς δεν έπεσε στη θάλασσα να τον βοηθήσει, αφού πήδηξε εκείνος στο νερό.

Ο παππούς του 20χρονου Μελέτη κ. Αναστάσης, λέει : «Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε το μοιραίο βράδυ. Ήταν λέει στην προβλήτα της μαρίνας Ζέας και ίσως να ήπιε λίγο παραπάνω. Εγώ αυτό που ήξερα είναι πως είχε βγει βόλτα με φίλους του και πως την Δευτέρα θα πηγαίναμε να κόβαμε την αναβολή για να υπηρετήσει και την στρατιωτική του θητεία».

Και συνεχίζει τονίζοντας τις λεπτομέρειες που έμαθε σχετικά με τον θάνατο του εγγονού του: «Από αυτά που ξέρω είναι πως είπε πως ήθελε να πάει τουαλέτα και τον άφησαν και έπεσε στην θάλασσα… Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά οι άντρες του ΕΚΑΒ τους σταμάτησαν, λέγοντας τους πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι ούτε οι ίδιοι καθώς δεν είναι αρμοδιότητα τους
. Δηλαδή έβλεπαν έναν άνθρωπό να πεθαίνει και δεν έκαναν τίποτα… απλά κοιτούσαν! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χάσαμε το παιδάκι μας άδικα. Μοναχογιός και μοναχοέγγονο… Θέλω να διευκρινιστούν τα πάντα σχετικά με το θάνατο του εγγονού μου» είπε ο παππούς του 20χρονου παιδιού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ