2016-01-19 01:19:06
Φωτογραφία για Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για αγνοούμενο στον Σούνιο και στη Μαρίνα Ζέας
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου αργά το απόγευμα η Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής ενημερώθηκε απο το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) για την ύπαρξη 56χρονου αγνοούμενου ψαροντουφεκά στη περιοχή του Σουνίου. Άμεσα μετέβη στη περιοχή 10μελές κλιμάκιο διασωστών ώστε να ξεκινήσει τις διαδικασίες της έρευνας.

Η ομάδα πραγματοποίησε νυχτερινή έρευνα με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Την επόμενη ημέρα το απόγευμα, εντοπίστηκε τελικά η σορός του άτυχου άνδρα απο προσωπικό της ΠΥ και του Λιμενικού.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Λαυρίου και του ΕΚΣΕΔ για την άριστη συνεργασία.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου το μεσημέρι η Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) για την ύπαρξη 20χρονου αγνοούμενου στην περιοχή εντός της Μαρίνας Ζέας. Άμεσα μετέβη στην περιοχή 4μελές κλιμάκιο διασωστών με την ψυχολόγο της ομάδας, ώστε να οργανώσει την επιχείρηση έρευνας.

Ύστερα από μισή ώρα έφτασαν ακόμη 11 μέλη της ομάδας με πλήρη εξοπλισμό για θαλάσσια επιφανειακή και υποβρύχια έρευνα. Πριν ξεκινήσουν οι έρευνες, η σορός του άτυχου 20χρονου εντοπίστηκε από δύτες του Λιμενικού Σώματος.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ζέας και του ΕΚΣΕΔ για την άριστη συνεργασία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ