2016-01-21 17:21:26
Φωτογραφία για Παραίτηση Γεωργιάδη από τη ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc
Mε προσχηματικές κορώνες επέλεξε να δημοσιοποιήσει την παραίτησή του από τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Γεωργιάδης μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc Ο πρώην, πλέον, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης και πολιτικές σκοπιμότητες, σχετικά με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο ζήτημα που προέκυψε δηλώνοντας συγκεκριμένα ότι «Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία»..

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματος είναι συνεργάτης του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Hot Doc» σχετικά με υπόθεση παιδεραστίας στην οποία φέρεται να ενεπλάκη ο κ. Γεωργιάδης.

Ο δημοσιογράφος, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία προσκομίζοντας τα στοιχεία που δημοσιεύονται στο περιοδικό, σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Γεωργιάδης συνελήφθη στη Μολδαβία για υπόθεση παιδεραστίας και αφέθηκε ελεύθερος επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ, ενώ είχε και χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της χώρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ