2016-01-25 13:45:30
Φωτογραφία για Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη... [video]
Η κριτική του παρουσιαστή στον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο και στη σύντροφό του, Αντωνία Καλλιμούκου

Νυφικό φέρεσε η Αντωνία Καλλιμούκου, σε fashion show που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο. Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού», όπου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Αμέσως μετά την προβολή του video με τις δηλώσεις της Αντωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Για ποιο λόγο ο αδερφός μίας μεγάλης σταρ, ακόμα κι αν είναι η Μενεγάκη, ο Θοδωρής Μισόκαλος να είναι σταρ και να μας ενδιαφέρει με ποια τα έχει; Να βάλουμε κι ένα section ακόμα για τον αδερφό της Φαίης, τον Νότη, με ποια νοσοκόμα τα έχει στη Θεσσαλονίκη;  Γιατί να μην μας ενδιαφέρει η ζωή του Νότη; Ο αδερφός της Φαίης μάλιστα είναι και πιο ωραίος!»

«Γιατί η Καλλιμούκου είναι μοντέλο! Είναι πολύ γνωστή!», του απάντησε η Φαίη Σκορδά για να πάρει την απάντηση: «Ε δεν είναι παιδιά και η Irina Shayk. Είναι μοντέλο τώρα! Η Ambrosio είναι;... Η Μενεγάκη να τον αγαπάει, αδερφός της είναι. Ο κόσμος γιατί πρέπει να τον αγαπάει; Δεν κατηγορώ αυτόν, αλλά όλους αυτούς που τον κάνουν θέμα. Εμείς ας πούμε».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καβαλ(Α)ΡΗΣ στο Χαριλάου… (3-0)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καβαλ(Α)ΡΗΣ στο Χαριλάου… (3-0)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ