2016-01-26 10:58:10
Φωτογραφία για Αυτό είναι το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Μέρντοχ στην Τζέρι Χολ
Κεραυνοβόλος έρωτας «χτύπησε» πέρυσι το καλοκαίρι τον... δισεκατομμυριούχο Ρούπερτ Μέρντοχ και την Τεξανή καλλονή Τζέρι Χολ. Τον Οκτώβριο το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράγκμπι στο Λονδίνο και τον Ιανουάριο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, μέσω της εφημερίδας Times, που ανήκει στον 84χρονο Μέρντοχ.

Αλλά, ενώ οι παπαράτσι κυνηγούσαν παντού το διάσημο ζευγάρι κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει το δαχτυλίδι των αρραβώνων που έδωσε στην 59χρονη αγαπημένη του ο Ρούπερτ Μέρντοχ. Την Δευτέρα η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες της Τζέρι Χολ την στιγμή που παραλαμβάνει έπιπλα κήπου έξω από την πολυτελή κατοικία της στο Ρίτσμοντ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η 59χρονη, πρώην σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, ήταν απλά ντυμένη με ένα καφέ μπουφάν και με τζιν παντελόνι, αλλά στο αριστερό της χέρι οι κάμερες για πρώτη φορά απαθανάτισαν το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο η Χολ είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Μέρντοχ δήλωσε στην Daily Mail ότι το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ανυπομονεί για την ημέρα του γάμου του, την οποία όμως δεν έχει ακόμα ορίσει. Για τον μεγιστάνα του Τύπου αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος ενώ για την Τζέρι Χολ ο πρώτος, αφού έχει μεν αποκτήσει τέσσερα παιδιά από την σχέση της με τον Μικ Τζάγκερ, αλλά το ζευγάρι χώρισε μετά από 23 χρόνια, το 1999, χωρίς να παντρευτεί ποτέ. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ