2016-01-27 17:28:58
Φωτογραφία για Η πολιτική ευθύνη της συγκυβέρνησης για την εισβολή στη χώρας
Η έναρξη της διακυβέρνησης των ΣΥ.ΡΙΖ.Α- ΑΝ.ΕΛ σήμανε και το πράσινο φως τόσο για τις χιλιάδες των μεταναστών και των προσφύγων... όσο και κυρίως για τα γνωστά κυκλώματα που λειτουργούν με την παρότρυνση της Άγκυρας.Μέσα σε ένα χρόνο έχει τελείως καταργηθεί την πράξη η συνοριακή γραμμή Ελλάδας - Τουρκίας στα θαλάσσια σύνορα.

Το πολιτικό μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και σήμαινε ότι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να υποδεχτεί κάθε ενδιαφερόμενο και έτσι είχαμε και τις κωμικοτραγικές δηλώσεις της τότε υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής. Το τεχνικό επίσης, μέρος του προβλήματος όπως δείχνουν κύκλοι του υπουργείου δημοσίας τάξεως είναι ότι δεν ακολούθησαν ούτε τον παραμικρό σχεδιασμό για αντιδράσουν στην εισβολή ώστε να μην ξεθαρρέψουν οι λαθρέμποροι και φτάσουν στα σημερινά σημεία.

Θα αρκούσε και μόνο η πολιτική βούληση μιας κυβέρνησης αποφασισμένης για πάψει η ακατάσχετη ροή.Πριν το το 2012 υπήρχε ανάλογη θεωρία περί ακατάσχετων ροών και για τον Έβρο. Η απόφαση εκδηλώνεται με αποφασιστικότητα και η θέληση των μεταναστών σχετίζεται με την υποδοχή αλλά και την τύχη τους γενικότερα. Ότι το Μαρόκο και η Αλγερία- χώρες σε μεγάλη απόσταση- είναι τόσο ψηλά στον δείκτη των μεταναστών αποτελεί ζωντανή απόδειξη της άποψης αυτής.


Όλη η εξέλιξη με τα παρεπόμενά της, που κάθε μέρα γίνονται χειρότερα, βαρύνει την συγκυβέρνηση ανεξάρτητα από την υποκριτική στάση των Ευρωπαίων. Για όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν που αφορούν την ζωή της πατρίδας και της κοινωνίας αλλά και την καθημερινότητα κάθε Έλληνα πολίτη βαρύνεται η ανάξια και εγκληματική νοοτροπία των αριστερών και οι θλιβεροί ακόλουθοι τους

Οι συνέπειες από την παραμονή τους εδώ προβλέπονται τραγικές.Μια χώρα που αντιμετωπίζει ζωτικά προβλήματα και ήδη φιλοξενεί μεγάλο αριθμό παρανόμων μεταναστών καλείται να υποστεί μια μαζική μετάλλαξη, κυριολεκτικά να χάσει τον χαρακτήρα της. Ασφάλεια, δημόσια υγεία, παραοικονομία, εθνική ακεραιτότητα , ταυτότητα, όλα θα αμφισβητηθούν. Τώρα , όχι αύριο, πρέπει να σταματήσει η εισβολή. Τώρα , όχι αύριο να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ