2016-01-29 08:03:50
Φωτογραφία για 'Επαθε σοκ! Πήγε για σαφάρι και το λιοντάρι μπήκε μέσα στο τζιπ του... [video]
Μπορεί στους περισσότερους κοινούς θνητούς η ιδέα και μόνο της στενής επαφής με ένα άγριο λιοντάρι να κάνει το αίμα γρανίτα, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον ατρόμητο πρωταγωνιστή του παρακάτω βίντεο.

Και αυτό γιατί όχι μόνο δεν δείχνει να ιδρώνει από την εισβολή μιας λέαινας στο αμαξίδιό του και το… στρογγυλοκάθισμα στην αγκαλιά του, αλλά χαριτολογεί μαζί της, λέγοντάς της ότι έχει πάρει κιλά!

Η εξήγηση βέβαια (όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο) κρύβεται πίσω από το γεγονός ότι ο άνδρας φέρεται να είναι υπάλληλος του πάρκου άγριων ζώων «Jugomaro Predator Park» στο Groblersdal (Mpumalanga) της Νοτίου Αφρικής.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με έναν επιβλητικό βρυχηθμό του άγριου αιλουροειδούς, το οποίο κατάλαβε πως είναι η ώρα να την κάνει όταν άκουσε το όχημα να παίρνει μπροστά.

Μην νομίζετε πάντως ότι τα άγρια ζώα έχουν αποκλειστικά πιο προσωπική σχέση με τους εργαζομένους, αφού τον περασμένο Ιούλιο ένας τουρίστας μύρισε τρομοκρατημένος την ανάσα ενός τσιτάχ (έστω και μικρό) που ανέβηκε στο τζιπ του στο καταφύγιο Masai Mara στην Κένυα...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ