2016-01-31 21:24:47
Φωτογραφία για Λαικό γλέντι στην...εθνική οδό - Συνεχίζεται το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια [photos]
Μετά τον συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνης, το μεσημέρι της Κυριακής, οι αγρότες απο το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια τόριξαν στο γλέντι με την συνοδεία ζωντανής μουσικής και μεζέδων.

Αναλυτικότερα και όπως ανακοινώθηκε απο την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν.Χανίων "πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου το γλέντι αλληλεγγύης με πλήθος κόσμου και μαζικών φορέων, οι οποίοι δήλωσαν την συμπαράσταση του στον αγώνα των αγροτών.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δηλώσει ήδη την στήριξη τους προστίθενται το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ και ο Εμπορικός Σύλλογος των Καλυβών.

 Πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής Οδού για αρκετά λεπτά και μοιράστηκε η ανακοίνωση των αγροτών του μπλόκου με τα αιτήματα τους στους διερχόμενους οδηγούς. Στη συνέχεια, ακολούθησε κρητικό γλέντι με τους Μάρκο Ρενιέρη και Μιχάλη Λουφαρδάκη.

 Επίσης, υπήρξε κέρασμα στον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί από τους αγρότες του μπλόκου. Αποφασίστηκε συνέχεια των κινητοποιήσεων και ο τακτικός αποκλεισμός της εθνικής οδού μέσα στην εβδομάδα, δόθηκε κάλεσμα για μαζικοποίηση του μπλόκου.

 Τέλος, δόθηκε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Φλεβάρη στις 10π.μ στην πλατεία Νέων Καταστημάτων και κάλεσαν τους μικρομεσαίους αγρότες, τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους

να παρευρεθούν στο μπλόκο μετά την απεργιακή κινητοποίηση, όπου θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της εθνικής οδού και στη συνέχεια γλέντι αλληλεγγύης."
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ