2016-02-02 20:00:53
Φωτογραφία για Γρίπη: Ο κόσμος πεθαίνει και δεν υπάρχουν κρεβάτια - Τραγικές ελλείψεις στις ΜΕΘ
Κάνουν αεροκομιδή περιστατικό από την Κέρκυρα στη Λαμία - 75 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και δεν βρίσκουν κρεβάτι σε Μονάδα - Την ίδια ώρα 150 κρεβάτια παραμένουν κλειστά στις ΜΕΘ, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό !

Η γρίπη θερίζει στη χώρα μας. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 38 συνολικά, ανάμεσα τους και ένα 4χρονο παιδί, ενώ 4 ασθενείς πέθαναν το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή 75 συνάνθρωποί μας είναι διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 25 με γρίπη Η1Ν1, και περιμένουν να βρεθεί κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πουθενά.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ υπάρχουν περίπου ακόμα 150 κρεβάτια σε όλες τις ΜΕΘ, τα οποία όμως παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης προσωπικού. Επίσης τραγικές είναι οι ελλείψεις στις ΜΕΘ σε φάρμακα και υλικά.

Από Κέρκυρα στη Λαμία

Φανταστείτε ότι υπάρχει περιστατικό με Η1Ν1 που θα "πετάξει" από το νοσοκομείο Κέρκυρας στη Λαμία για να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπέιας. Στο νοσοκομείο της Λαμίας υπάρχουν 3-4 ασθενείς με συμπτώματα γρίπης Η1Ν1 και αναμένονται οι εργαστηριακές απαντήσεις από το Παστέρ για να δουν αν πρόκειται για το στέλεχος του ιού Η1Ν1.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη Λαμία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες δυο θύματα από τη γρίπη Η1Ν1. Πρόκειται για μια 63χρονη Λαμιώτισσα και έναν 67χρονο από τη Λιβαδειά, οι οποίοι νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αετοί εναντίον Drone ....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αετοί εναντίον Drone ....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ