2016-02-04 12:14:02
Φωτογραφία για Απόβαση τρακτέρ στη Δημοτική Αγορά Χανίων - Κήδεψαν το ασφαλιστικό... [photos]
Έκλεισε το κέντρο της πόλης στη δημοτική αγορά, έκλεισε η Σκαλίδη και η Κυδωνίας

Απόβαση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων έκαναν περίπου 40 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα κλείνοντας την είσοδο και έξοδο των οχημάτων στις οδούς Τζανακάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σοφοκλή Βενίζελου και Πλαστήρα.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι και φορείς κατέκλυσαν την πλατεία σε μια δυναμική κινητοποίηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και εκπρόσωποι από το Εργατικό Κέντρο Χανίων, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στα Χανιά και δεκάδες συλλόγους καθώς και επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Στη συγκέντρωση της δημοτικής αγοράς βρισκόταν και ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός καθώς και ιερείς!

Νωρίτερα τα τρακτέρ είχαν ξεκινήσει από τον Κλαδισό με κατεύθυνση το κέντρο των Χανίων.


Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης οι αγροτοκτηνοτρόφοι θα επιστρέψουν στο μπλόκο του Κλαδισού όπου θα παραμείνουν επ' αόριστον.

Το ΠΑΜΕ έκανε την κηδεία του ασφαλιστικού

Την... κηδεία του ασφαλιστικού έκαναν εργαζόμενοι και σωματεία που εντάσσονται στον χώρο του ΠΑΜΕ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιείται στην πλατεία 1866, οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κράτησαν στα χέρια ένα φέρετρο που περιείχε... το ασφαλιστικό και αυτοί που το κρατούσαν ήταν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο ΣΕΒ, η Ε.Ε. και η Τρόικα!

Στην πλατεία συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 άτομα τα οποία στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία πεζή αλλά και μηχανοκίνητη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νίκος βουρλακης σε δηλώσεις του χαιρέτησε την μεγάλη συμμετοχή των εμπόρων στην απεργία που έφτασε στο 95%

Πολύωρος αποκλεισμός στον ΒΟΑΚ

Να σημειωθεί ότι αγροτοκτηνοτρόφοι αλλά και σωματεία θα προχωρήσουν σήμερα σε αποκλεισμό του ΒΟΑΚ περίπου κατά τη 13.00 το μεσημέρι και για περίπου 5 ώρες, στο σημείο των Μεγάλων Χωραφιών. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με παρακαμψη από τον δρόμο της Μαλάξας.

Αύριο και μεχρι την Κυριακή οι αποκλεισμοί θα ειναι ημίωροι στις 12.00 και στις 17.00. Την Κυριακή σε σύσκεψη του πανελλαδικού συντονιστικού στη Νίκαια, θα ληφθούν νέες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ