2016-02-04 16:46:58
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΙ-ΠΑΑ ΠΕΔΥ
Συνάδελφοι,

Θα ενημερωθήκατε για την πρόθεση της 1ης ΔΥΠΕ να καταβάλει μέρος του οφειλόμενου Χρονοεπιδόματος για τα έτη υπηρεσίας μας στο ΙΚΑ τον Μάρτιο. Σε συνδυασμό με την πρόθεση της 5ης ΥΠΕ να καταβάλει επιτέλους επίδομα βιβλιοθήκης και νοσοκομείου συμπεραίνουμε ότι είμαστε κοντά στην τελική έκβαση της υπόθεσης της μισθολογικής μας εξίσωσης. 

Θεωρούμε πως τα παραπάνω κερδίθηκαν χάρις στην πίεση που ασκήσαμε κυρίως με τα νομικά μέτρα καθώς η νομοθετική ρύθμιση ακόμη παραμένει στις Ελληνικές Καλένδες. Δεν υποχωρούμε αν δεν εξασφαλίσουμε το σύνολο των δικαιωματικά οφειλόμενων αποδοχών. Το κόστος υπάρχει και είναι εν πολλοίς αλήθεια ότι όσοι κινηθήκαμε, πληρώνουμε το τίμημα ένω οι θεατές καρπούνται τα οφέλη.

Συνάδελφοι έχουμε πολλά θέματα να αντιμετωπίσουμε ακόμη.

Για κάποια από αυτά ζητήσαμε συνάντηση με τον Διοικητή της 1ης ΔΥΠΕ και καταθέσαμε το συνημμένο υπόμνημα. Αναμένουμε επίσημες απαντήσεις στα θέματα που θέσαμε και θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις για αυτά και άλλα που μας έρχονται.


Με εκτίμηση 

Εκ μέρους του ΔΣ 

Ο πρόεδρος 

Γιάννης Παπαλέτσος

-------------------------------------------------------

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ 1Η ΥΠΕ

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ)» 

Αποφ. ΕΔ: 538/2014 

E-mail: [email protected]

Αθήνα, 2/2/2016 

Αρ. Πρωτ.: /2016 

Διοίκηση 1ης ΔΥΠΕ 

Γραφείο Διοικητού 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ 

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελα να σας εκθέσω τα αιτήματα και τις απόψεις των μελών του Σωματείου σε μια σειρά ζητημάτων. 

1. Αναφορικά με το μισθολόγιο και τα αναδρομικά που καταβάλλονται, θα θέλαμε επίσημη ενημέρωση για τον τρόπο υπολογισμού τους, τόσο στη μισθοδοσία Δεκεμβρίου 2015 αλλά και σε τυχόν μελλοντικές αναπροσαρμογές που φημολογούνται. Θα θέλαμε από τα πλέον επίσημα χείλη τη διαβεβαίωση για την ορθή καταβολή των δεδουλευμένων και το σχετικό χρονοδιάγραμμα και σκεπτικό που σχετίζεται με αυτό. 

2. Σε σχέση με το ωράριο Λειτουργίας των μονάδων και των ιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο ΠΕΔΥ θεωρούμε πως πρέπει να ισχύσει ακριβώς ότι ισχύει και στο ΕΣΥ. 

3. Όσον αφορά την κατάταξη σε βαθμό ΕΣΥ θα θέλαμε να σας ζητήσουμε ενημέρωση για την πορεία της επικαιροποίησης των στοιχείων υπαλλήλων καθώς διατηρείται η σχετική σύγχυση και ακόμη υπάρχουν πολλαπλές ταχύτητες εργαζομένων. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί ο τρόπος εξέλιξης στο βαθμολόγιο ΕΣΥ μετά την ένταξη και υπάρχουν συνάδελφοι που συμπλήρωσαν ήδη τα απαιτούμενα από το νόμο διαστήματα υπηρεσίας. 

Ο Πρόεδρος 

Παπαλέτσος Ιωάννης
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ