2016-02-05 10:33:18
Φωτογραφία για Η ΕΛ.ΑΣ. αλλάζει σελίδα, Ξεκινούν οι κρίσεις
Σε λίγες ώρες η Αστυνομία αλλάζει σελίδα. Μετά από κάποιες αναβολές και αρκετές αμετροέπειες από πλευράς πολιτικής ηγεσίας που παρότι προερχόμενη από το στρατιωτικό Σώμα δεν

γνώριζε ότι για την αλλαγή αρχηγού απαιτείται νόμος και άλλα τέτοια... "αγνωστικιστικά", ήγγικεν η ώρα.

Ο κ. Τσακνάκης, ο οποίος κατά γενική ομολογία αφήνει πίσω του μια πετυχημένη θητεία, εξαιρουμένης της περσινής διαδικασίας κρίσεων καθώς δεν αντιστάθηκε όσο και όπως θα έπρεπε στα κελεύσματα Κουμουνδούρου και Καμμένου, παραδίδει σκυτάλη στο διάδοχο του και νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι από τις σπάνιες φορές που ένας υπαρχηγός καταλαμβάνει θέση αρχηγού, καθώς ανατρέχοντας στο παρελθόν μπορούμε να θυμηθούμε μόνο την περίπτωση του κ. Γιάννη Γεωργακόπουλου που διαδέχθηκε το Φθινόπωρο του 1998 τον κ. Βασιλόπουλο αμέσως μετά το φιάσκο της οδού Νιόβης στα Πατήσια που είχε ως κατάληξη το θάνατο της Αμαλίας Γκινάκη.

Το κάπως περισσότερο σύνηθες ήταν οι επιτελάρχες να προσπερνούν τους υπαρχηγούς στην κούρσα της διαδοχής.

Αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο. Η θέση του αρχηγού δηλαδή. Γιατί ενώ μπορεί ( αν και αμφιβάλουμε γι αυτό μέχρι τελευταίας στιγμής) στη σκέψη και στην πρόθεση των επισπευδόντων να είναι ξεκάθαρα το τι μέλλει γενέσθαι προς τα κάτω, το πληροφοριακό περιβάλλον παραμένει ακόμη θολό, όπως το περιγράψαμε προχθέ ( ΕΔΩ ).

ΠΗΓΗ: http://www.bloko.gr/2016/02/blog-post_32.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ