2016-02-05 17:20:16
Φωτογραφία για Χωρίς προσωπικό και ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα
Σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό παρουσιάζει το ΕΚΑΒ Τρικάλων, την  ώρα που ασθενοφόρα του παραμένουν παροπλισμένα Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Τρικάλων διαδήλωσαν χθες μαζί με χιλιάδες άλλους Τρικαλινούς.

 Ο πρόεδρος αυτών, Γιώργος Ζαρογιάννης, μιλώντας στο trikalavoice.gr περιγράφει τη δραματική κατάσταση. «Δεν υπάρχει προσωπικό να βγάλει τις βάρδιες» λέει «και είναι χαρακτηριστικό ότι στην Καλαμπάκα, έναν από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, με χιλιάδες αφίξεις καθημερινά, υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας μόλις 6 εργαζόμενοι, αντί για 11 που προβλέπονται ώστε να δουλεύουν από 2 άτομα σε κάθε βάρδια (πρωί, μεσημέρι και νύχτα).

Το ίδιο συμβαίνει και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Όσο για το οχήματα δυο παραμένουν παροπλισμένα, ενώ και αυτά που βρίσκονται στο δρόμο καθημερινά βγάζουν βλάβες και υποχρεωνόμαστε με προσωπικές γνωριμίες και... τεχνικές να τις επιδιορθώσουμε. Δεν γίνονται αυτά».

Ο Γ. Ζαρογιάννης μιλάει και για το ασφαλιστικό «το οποίο θίγει άμεσα τα δικαιώματά μας και ασφαλώς αντιτιθέμεθα σε αυτό».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ