2016-02-05 17:52:12
Φωτογραφία για ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ... ΣΟΚ ΓΙΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ!
Η FIBA τιμώρησε τη Λαμποράλ Κούτσα με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι... νεοτέρας, λόγω μη εξόφλησης του Βάλτερ Χοτζ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για μία σεζόν (2013-'14).

Οι ατασθαλίες του παρελθόντος ήρθαν να δημιουργήσουν προβλήματα επί του παρόντος στη Λαμποράλ στην οποία επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών μέχρι νεοτέρας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr". Η FIBA ενημέρωσε επίσημα την ισπανική ομάδα για το απαγορευτικό που υπάρχει ελέω της μη εξόφλησης του Βάλτερ Χοτζ, για ένα ποσό που κυμαίνεται στις 120.000 δολάρια από την περίοδο που ο αριστερόχειρας γκαρντ φορούσε τη φανέλα της (2013-'14).

Όπως ενημέρωσε η παγκόσμια ομοσπονδία, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει το δικαίωμα να προσθέσει κάποιον παίκτη στο ρόστερ της αν δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την πλευρά του παίκτη συν το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Αυτό σημαίνει πως η Λαμποράλ Κούτσα δεν μπορεί να προσθέσει στο ρόστερ της παίκτη που το letter of clearance δεν βρίσκεται στα γραφεία της ισπανικής ομοσπονδίας. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν περαιτέρω επιπτώσεις πάντως, σε μια απόφαση που ήρθε μάλλον... απρόσμενα για τους Βάσκους, ανήμερα της πολύ σημαντικής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/2, 21:45) για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, στον όμιλο του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ