2016-02-05 19:33:19
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ : ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
O Μάρκο Σίλβα μέσω της συνέντευξής του στο novasports αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του κόσμου στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο : 

 «Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω παίρνοντας την ευκαιρία να σχολιάσω κάτι το οποίο θα ήθελα και να δώσω ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. 

Ξέρουμε πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Πρόκειται για ένα ντέρμπι. Και ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας όπως βρίσκεται πάντα. Πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα είναι αν όχι γεμάτο, σχεδόν γεμάτο. Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν πάντα. Θα τους ζητήσουμε να δημιουργήσουν μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα για εμάς. Φυσικά θα είναι μία δυσάρεστη ατμόσφαιρα για τον αντίπαλο. 

Όμως, θα θέλαμε να τους παρακαλέσουμε να μείνουν μέσα στους κανονισμούς και να τηρήσουν τους νόμους. Δε θα θέλαμε με τίποτα να επαναληφθεί κάτι άσχημο, έτσι ώστε να βρεθούμε σε άσχημη θέση και να παίξουμε χωρίς αυτούς. Να τιμωρηθούμε και να παίξουμε σε άδειο γήπεδο, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Θέλουμε να τους ζητήσουμε να είναι θερμοί, να μας υποστηρίξουν με όλη τους τη δύναμη, σεβόμενοι τους νόμους και τους κανόνες, ώστε να μην χρειαστεί να στερηθούμε την παρουσία τους. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω. Θέλω να πάνε όλα καλά στον αγώνα αυτό. Να τους έχουμε κοντά μας σε όλους τους αγώνες. Και να δώσουμε ένα ωραίο παράδειγμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ