2016-02-06 10:07:16
Φωτογραφία για Κόβουν τη χώρα στα δυο - Κλείνουν εθνική οδό και παραδρόμους στη Λαμία
Πάνε για μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση οι αγρότες - 24ωρος αποκλεισμός αύριο στην εθνική οδό και τους παραδρόμους αύριο έξω από τη Λαμία - Στο μπλόκο της Ανθήλης βρέθηκε και ο στρατηγός του Θεσσαλικού κάμπου Βαγγέλης Μπούτας.

Δεν θα ξεμπλέξει εύκολα η κυβέρνηση μαζί μας, δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, απειλούν ανοικτά οι αγρότες οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων απαντά στην συζήτηση που έγινε στη Βουλή για τα αγροτικά προβλήματα, ξεκαθαρίζοντας στην κυβέρνηση:

«Δηλώνουμε στην κυβέρνηση και σε κάθε είδους συνεταίρους της ότι συνεχίζουμε και θα κλιμακώσουμε τον δίκαιο αγώνα επιβίωσής μας, ότι δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, αυτήν και την αντιλαϊκή της πολιτική και δεν θα ξεμπλέξει εύκολα μαζί μας».

Στη Λαμία


Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο μπλόκο της Ανθήλης ο στρατηγός του Θεσσαλικού κάμπου Βαγγέλης Μπούτας, ο οποίος είχε συνάντηση με τους επικεφαλής του μπλόκου των αγροτών στην Ανθήλη, όπου συζήτησαν για τον συντονισμό των δράσεων και την κλιμάκωση του αγώνα.

Θα κλείσουν όλοι οι δρόμοι. Εθνική οδός και παράδρομοι. Οι αγρότες καλούν τους πολίτες να μην μετακινηθούν το Σαββατοκύριακο αν δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Κάλεσμα στους αγρότες της Φθιώτιδας για σήμερα στη 1:00΄ το μεσημέρι στο μπλόκο της Ανθήλης, όπου θα ξεκινήσει 24ωρος αποκλεισμός μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Δείτε την ανάρτηση με το κάλεσμα του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου στη σελίδα του στο Facedook.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ