2016-02-06 13:10:22
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ!
Στο στοιχείο που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Παπαπέτρου μιλώντας μετά το ματς με τη Χίμκι στο ΣΕΦ.

Η άμυνα ήταν το στοιχείο που ώθησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Χίμκι υποστήριξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος του αγώνα.

«Παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Σταματήσαμε τη Χίμκι, φύγαμε στον αιφνιδιασμό και πετύχαμε εύκολα καλάθια», ανέφερε ο άσος των ερυθόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ο Ιωάννη Παπαπέτρου...

Για το παιχνίδι:

«Παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Σταματήσαμε τη Χίμκι, φύγαμε στον αιφνιδιασμό και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Είχαμε αρκετή ενέργεια από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά. Δείξαμε ενέργεια ως ομάδα και αυτό είναι το όπλο μας πάντα. Είχαμε λάθη, χαμένα σουτ, αλλά η ενέργεια μας έδωσε τη νίκη».

Για την ανατροπή:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά από την αρχή. Και σε άλλα παιχνίδια ήμασταν πίσω στην αρχή, όπως με Μπάμπεργκ που χάσαμε. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική και παλέψαμε μέχρι το τέλος για να την πάρουμε».

Για τη συνέχεια:

«Μετά τις πρώτες δύο νίκες στην αρχή του ομίλου όλοι έλεγαν ότι χτυπάμε πρώτη θέση, και μετά που είχαμε τρεις ήττες έλεγαν ότι δεν θα περάσουμε. Ολα αλλάζουν στον όμιλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ