2016-02-06 17:08:57
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Στη συνέχεια της συγκέντρωσης που έγινε την Πέμπτη στο πλαίσιο της γενικής απεργίας, η «Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση», η Πανελλήνια Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ) και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) καθώς και άλλοι φορείς αποστράτων, συμμετείχαν, σε ενιαίο μπλοκ, και στην πανελλαδική συγκέντρωση των εν ενεργεία στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας στην πλατεία Κολοκοτρώνη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το απόγευμα.

Παρόντες, στη συγκέντρωση και την πορεία, δίπλα στα πανό και τα πλακάτ των οργανώσεων μας ήταν και αντιπροσωπεία εν ενεργεία στρατιωτικών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), καθώς και εν ενεργεία στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών (ΕΑΚΠ) από διάφορα μέρη της χώρας. Τα βροντερά συνθήματα των τελευταίων που ηχούσαν στο νυχτερινό και χειμωνιάτικο κέντρο της Αθήνας, ξεσήκωναν τους γύρω συναδέλφους και φανέρωναν την εναντίωση όλων στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και ειδικότερα στο σχέδιο ασφαλιστικού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καθώς και την αποφασιστικότητα τους για συνέχιση του αγώνα.


Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση, χαιρετίζει τις δεκάδες των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και έδωσαν το «παρών» τους κάτω από τα πανό της Πρωτοβουλίας, της ΚΕΘΑ και της ΠΕΑΠΣ, τόσο στη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία, όσο και σε εκείνη της Πέμπτης μαζί με το λαό στο πλαίσιο της γενικής απεργίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί όπως πιστεύουμε το επόμενο διάστημα χρειάζεται να δυναμώσουμε τους αγώνες, για να πάρει πίσω η κυβέρνηση ό,τι ετοιμάζει σε βάρος μας με το ασφαλιστικό!

Καταγγέλλουμε την παρουσία στην συγκέντρωση βουλευτών της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής (ΧΑ), που αποκλειστικός σκοπός της είναι να διαποτίζει τις λαϊκές συνειδήσεις με το δηλητήριο του ναζισμού και του ρατσισμού. Δεν είχαν καμιά δουλειά εκεί, από την στιγμή μάλιστα που είναι διακηρυγμένη η θέση τους κατά του συνδικαλισμού στις Ένοπλες δυνάμεις και στα Σώματα ασφαλείας. Είναι εχθροί του λαού που αγωνίζεται, και ιδιαίτερα όσων από τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες αγωνίζονται επίσης.

Σαν τέτοιους πρέπει οι συνάδελφοι να τους απομονώσουμε σε όλους στους χώρους όπου κινούμαστε, σε φορείς και διοικητικά συμβούλια! Είναι επιτακτική ανάγκη!

Οι ηγεσίες των ομοσπονδιών, ως διοργανωτές της συγκέντρωσης, ελέγχονται γιατί δεν απέπεμψαν τους βουλευτές του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος, ως ανεπιθύμητους. Θα περιμέναμε επίσης να ακουστούν οι χαιρετισμοί προς τους συγκεντρωμένους μόνο από εκπροσώπους άλλων κομμάτων, καταδεικνύοντας με σαφή τρόπο την αντίθεση τους στη ΧΑ.

6/2/2016

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΠΣ), ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ) και Νίκος Καρπής αντιπλοίαρχος ε.α. ΛΣ, Τριαντάφυλλος Μπαλωμένος Β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής, Δημήτρης Μαντζιάρας αναπλ. ταμίας της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ