2016-02-06 21:37:37
Φωτογραφία για «ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Με συνέντευξή του στη NOVA ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμνπιακός να το κερδίσει και να αφιερώσει τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο Νιγηριανός επιθετικός των ερυθρόλευκων τόνισε και τη δική του φιλοδοξία να προσφέρει στον Ολυμπιακό έτσι ώστε όταν θα φύγει από την ομάδα να τον θυμάται... πάντα ο κόσμος της.

Ο Ιντέγε μίλησε:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια για εμάς τους ποδοσφαιριστές, τους οπαδούς μας, για το σύλλογο. Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία του νικητή. Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι είναι ένα από αυτά που περιμένουμε όλοι μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, δηλαδή να νικάμε».

Για τη σημασία της αναμέτρησης λόγω και της θλιβερής επετείου με την τραγωδία στη Θύρα 7:


«Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μας ότι το ματς γίνεται παραμονή της επετείου αυτή της τραγωδίας. Θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη για να δώσουμε χαμόγελα στους οπαδούς μας. Με μια νίκη θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημασία και τα χρώματα του Ολυμπιακού! Μια νίκη θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Για τον εαυτό του:

«Το πιο σημαντικό δεν είναι να βάλω γκολ, αλλά να νικήσει η ομάδα μου. Αν χρειαστεί να φύγω από την ομάδα θέλω να αφήσω πίσω μου κάτι καλό, να έχω συνεισφέρει σε μια καλή περίοδο για τον Ολυμπιακό. Η κατάκτηση τροπαίων είναι κάτι σημαντικό για έναν παίκτη. Κι αν φύγω από τον Ολυμπιακό να με θυμάται ο κόσμος ως έναν ποδοσφαιριστή που βοήθησε και προσέφερε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ