2016-02-07 15:07:07
Φωτογραφία για «ΠΝΙΞΤΕ» ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΣ!
Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ απόψε (19:30, NS1) είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 21η αγωνιστική της Super League και θέλουν ακόμα μια νίκη εις βάρος της, προκειμένου να την αφιερώσουν στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και άπαντες στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν άλλη μία νίκη, η οποία έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, καθώς αύριο, Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται 35 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία στον ελληνικό αθλητισμό.

Η διαφορά ων δυο σημερινών ανιπάλων είναι μεγάλη και αν ο Θρύλος είναι σοβαρός, συγκεντρωμένος και ψυχωμένος, θα πάρει και αυτό το παιχνίδι, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την αήττητη κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί του Θρύλου οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα και να προστατέψουν το γήπεδο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις.


Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι τεράστια και αποτυπώνεται με πάνω από 20 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Οι ερυθρόλευκοι προπορεύονται με 24 βαθμούς έναντι των Θεσσαλονικέων, ενώ παράλληλα το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά της εν όψει των κρίσιμων αγώνων με την Άντερλεχτ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας οφείλουν και μπορούν να στείλουν σε ακόμα μεγαλύτερο... ψύχος τον ΠΑΟΚ, όπως και όλους τους υπόλοιπους, που κατά καιρούς αμφισβητούν την κυριαρχία τους!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τους ερυθρόλευκους να δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν... επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να χαρίσουν μία μεγάλη νίκη στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί σήμερα στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Από την πλευρά του, ο Σίλβα δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κρατώντας τον Ζντιέλαρ ως βασικό και τον Μποτία να παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζντιέλαρ και Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Φουστέρ, Κασάμι, Κολοβός, Πουλίδο και Σεμπά.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Ερνάνι και ο Λεάντρο Σαλίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ