2016-02-08 01:14:06
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ : ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:

Το πως είδε το ματς και ότι σε σχέση με προηγούμενους αγώνες ο Ολυμπιακός δεν είχε την ανάλογη εικόνα: Καλησπέρα σας. Συμφωνώ μαζί σας. Ήθελα αρχικά όμως να πω ένα σχόλιο για τον κόσμο μας που δημιούργησε εξαιρετική και δύσκολη ατμόσφαιρα για τον αντίπαλο. Σεβάστηκαν τους νόμους και λειτούργησαν όπως έπρεπε και γι' αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω και γενικά να τους ευχαριστήσουμε. Ήταν σήμερα πραγματικά μία δύσκολη νίκη. Μπήκαμε δυνατά και... προκαλέσαμε το πρώτο γκολ. Μετά όμως ο αντίπαλος αντέδρασε καλά και το ματς ήταν μοιρασμένο. Είχαμε λίγες ευκαιρίες στο ματς αλλά ο αντίπαλος μόνο μία. Παρόλα αυτά ήταν μία δικαιη νίκη διότι και παραπάνω φάσεις είχαμε και καλύτεροι ήμασταν.

Την προσέγγιση του αγώνα και το εάν είχε αμυντικούς προσανατολισμούς: Πάντα προετοιμάζουμε τα ματς για να τα κερδίζουμε. Δεν ήταν δυνατό να σχεδιάζουμε τα παιχνίδια αμυντικά. Δεν το κάνουμε αυτό. Πάντα θέλουμε να παίζουμε επιθετικά και να βάζουμε αρκετά γκολ. Σήμερα αν και μπήκαμε καλά ο αντίπαλος αντέδρασε σωστά στην συνέχεια. Δεν είναι πως δεν θέλαμε να παίξουμε έτσι αλλά υπάρχει αξία και των 2 ομάδων στο ντέρμπι. Ο αντίπαλος έιχε δύναμη και μας έβαλε δυσκολίες.


Τις δηλώσεις Τούντορ για τον Ολυμπιακό και τις... φωνές για διαιτησία: (σ.σ. ο Σίλβα χαμογέλασε αρχικά): Θέλω να σας ρωτήσω. Υπάρχει κάποια αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα φέτος; Πολλές φορές όταν κάποιος έχει προβλήματα προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο αλλού. Όταν κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι σου, πρώτα κοιτάζεις το σπίτι σου και μετά το τι κάνουν οι άλλοι. Πρώτα τι δεν κάνεις καλά εσύ. Ξέερουμε πως έχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε με 3 και 4 και 5 γκολ. Δεν γίνεται αυτό σε όλα τα ματς. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε οι καλύτεριι. Έχουμε βάλει 3 γκολ στον ΠΑΟΚ σε 2 ματς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν είδαμε λάθη από την πλευρά του διαιτητή. Σήμερα φάνηκε πως και ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητά του αλλά εμείς έχουμε αποδείξει πως είμαστε καλύτεροι. Και περισσότερες φάσεις κάναμε και τα τέρματα αυτά βάλαμε.

Το κατά πόσον περίμενε πιο πολλά από τους παίκτες του: Συμφωνώ μαζί σας. Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικά τα όσα ακούμε και ακούσαμε από τον κύριο Τούντορ. Η απάντηση που σας έδωσε πριν είχε να κάνει με αυτό που μου αναφέρατε πως σας τόνισε. Είναι αλήθεια πως σήμερα περιμέναμε καλύτερες και περισσότερες πρωτοβουλίες. Θέλαμε έμπνευση. Πολλοί παίκτες μας δεν ήταν σε τέτοια μέρα. Χάναμε εύκολα την μπάλα. Δεν δείξαμε έμπνευση. Το είδαμε σήμερα αυτό ενώ δεν το περιμέναμε πως θα το βλέπαμε. Παρόλα αυτά είμαι πολύ περήφανος πως ακόμα και σε κακή μέρα και δίχως έμπνευση κερδίζουμε 1-0 χωρίς ο Ρομπέρτονα κάνει επέμβαση. Χωρίς να έχει κάνει απόκρουση και με μία τελική ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και από τον κόσμο αλλά και τη νίκη.

Την αποβολή του Ζντιέλαρ:Είναι αλήθεια πως στα ντέρμπι τα νεύρα είναι πιο πολλά. Πολλές φορές οι παίκτες νιώθουν πιο έντονα και υπάρχουν αντιδράσεις και προκλήσεις. Έχω πει στους παίκτες μου μέσα στην εβδομάδα πως θέλουμε να παίζουμε ποδόδφαιρο και πως δεν θέλουμε να μπούμε σε άλλους δρόμους και μονοπάτια ποτυ δεν μας ταιριάζουν. Αυτά τους τα είχα πει. Θέλαμε - όπως τους είπα - να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι παίζοντας μπάλα και να τελειώσουμε τον αγώνα με 11. Και για τον κόσμο που δεν του αρέσει να τα βλέπει αυτά. Δυστυχώς δεν συνέβη αυτό αν και το είχαμε συζητήσει. 

Το εάν έχει προβληματισμό με την σημερινή εμφάνιση ενόψει Άντερλεχτ:Αυτήν την ανάλυση την κάνατε σήμερα; Τα προηγούμενα παιχνίδια τα είδατε; Μία ανάλυση για μία ομάδα δεν γίνεται από ένα ματς. Έχουμε παίξει 21 ματς και έχουμε κάνει 1 ισοπαλία. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε σίγουροι πως την άλλη εβδομάδα οι παίκτες μας θα βγάλουν την ποιότητά τους. Θα δείξουν ξανά τι αξίζουν. Τρέξαμε στο ματς με ΠΑΟΚ, είχαμε συμπαγή εικόνα και καλή άμυνα. Είμαστε βέβαιοι πως την άλλη εβδομάδα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ