2016-02-08 14:21:39
Φωτογραφία για Συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην Κω...
Ομάδα κατοίκων του νησιού της Κω επιτέθηκε, χθες το βράδυ, σε διμοιρία αστυνομικών στην περιοχή Πυλί, με βόμβες μολότοφ και πέτρες, στο πλαίσιο των «εχθροπραξιών» που βρίσκονται σε εξέλιξη από την περασμένη Παρασκευή για την κατασκευή hot spot στο νησί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποκρούσουν τις επιθέσεις και να απωθήσουν αυτά τα άτομα, προέβησαν σε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση κατά των αστυνομικών εντοπίστηκαν έξι άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να διαφύγουν με ΙΧ αυτοκίνητο και αφού ακινητοποιήθηκαν, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κω.

Στην κατοχή των προσαχθέντων, στο αυτοκίνητο και στον χώρο όπου εντοπίστηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πτυσσόμενο γκλοπ, γκλοπ τύπου «Nanchaku», δύο σφυριά θραύσης κρυστάλλων, τρεις βόμβες τύπου μολότοφ, ζεύγη γάντια με έντονη οσμή καυσίμου, κ.α. Οι προσαχθέντες, ηλικίας από 17 έως 24 ετών, καθώς και ο 43χρονος πατέρας του 17χρονου, συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ