2016-02-08 17:27:10
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Ρεκόρ συμμετοχών για την παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας
Αν και η ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής των γκρουπ για την... μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας είναι η Τετάρτη 9 Μαρτίου, μέχρι σήμερα, ένα μήνα πριν, οι συμμετοχές παρουσιάζουν ρεκόρ.

48 συνολικά αποκριάτικες ομάδες μέχρι σήμερα. 26 γκρουπ και 22 αυτοσχέδιες αποτελούν ήδη ένα πραγματικά ρεκόρ.

Οι δηλώσεις συμμετοχών συνεχίζονται καθώς όλο και περισσότερα γκρουπ ετοιμάζονται για να λάβουν μέρος σε αυτήν την μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για την Πρέβεζα Εχθές, Σάββατο, το Καρναβαλικό Κομιτάτο ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος του Αποκριάτικου στολισμού της πόλης και συγκεκριμένα τη Λ.Ειρήνης, «δοκιμασία» στην οποία συμμετείχαν τα γκρουπ του κρυμμένου θησαυρού, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Με γιορτινή διάθεση, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου ώρα 21.00 κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο καφέ Μητρόπολις στην παραλία της Πρέβεζας.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας απευθύνει δημόσια πρόσκληση- πρόκληση σε κάθε σύλλογο, πολιτιστικό φορέα, καφέ, φροντιστήριο και οποιοδήποτε άλλο ενεργό πολιτιστικό κύτταρο, από όλο το νομό Πρέβεζας και από όλη την Ήπειρο, τη Λευκάδα, την Αιτωλοακαρνανία, να συμμετέχει στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλασή του, το Σάββατο 12 Μαρτίου!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ