2016-02-08 21:17:13
Φωτογραφία για 4 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να θυσιάζουμε άλλο την διάρκεια της μπαταρίας για πιο λεπτά κινητά
Παρατηρούμε πως σε κάθε νέα έκδοση κάποιου κινητού τηλεφώνου αυτό θα... έχει πιο ανανεωμένα και καλύτερα χαρακτηριστικά από τον προκάτοχο τους και θα μας κάνει να τρέξουμε για να το αγοράσουμε…τι γίνεται όμως με την μπαταρία αυτών;

Ενώ όλα τα χαρακτηριστικά βελτιώνονται η διάρκεια της μπαταρίας μειώνεται και είμαστε όλοι την ημέρα με το άγχος να μην κλείσει το κινητό μας αγοράζοντας φορητούς φορτιστές. Είναι επιτακτική ανάγκη όλες οι εταιρίες να κοιτάξουν προς την κατεύθυνση της μπαταρίας και όχι στο να ανταγωνίζονται ποιος θα φτιάξει το πιο λεπτό κινητό. Ακολουθούν 5 λόγοι:

1. Χρησιμοποιούμε πολύ το κινητό μας

Πλέον στην κοινωνία μας χρησιμοποιούμε τις κινητές μας συσκευές όλο και περισσότερο με την άνοδο των applications και χρησιμοποιούμε όλο και λιγότερο τα laptop μας και ακόμα λιγότερο τα desktop μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 90% του ενός δις. καθημερινών χρηστών του Facebook συνδέονται από τις mobile συσκευές τους.


Λιγότερη μπαταρία σημαίνει λιγότερος χρόνος στην συσκευή μας 2. Δεν χρειαζόμαστε τα λεπτότερα κινητά

Σκοπός δεν θα πρέπει να είναι να φτιάχνουμε λεπτότερα κινητά και να θυσιάζουμε πολύτιμα χαρακτηριστικά των κινητών για τον λόγο αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Oppo R5, ένα εξαιρετικό κινητό αλλά στο οποίο για χάρη της λεπτότητας θυσιάστηκε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

3. Τα λεπτά κινητά είναι αντιπαραγωγικά στον σχεδιαστικό τους στόχο

Όταν τελικά για να αντέξει η μπαταρία σου χρειάζεται να έχεις συνέχεια μαζί σου φορητό η κανονικό φορτιστή και είσαι μπλεγμένος όλη την ημέρα με καλώδια τότε ο στόχος για λεπτότερο κινητό και καλύτερο user experience πάει περίπατο..

4. Η γρήγορη φόρτιση δεν είναι η λύση

Εάν σκεφτεί κανείς ότι μετά από κάποιους μήνες χρήσης οι μπαταρίες των κινητών αρχίζουν να πέφτουν σημαντικά σε απόδοση τότε είναι αρκετά λογικό ότι η φόρτιση γρήγορα για να κάνουμε την «δουλειά» μας θα καταστρέφει όλο και περισσότερο την διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας.

Φτιάξτε κινητά για να τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και να μην έχουμε το άγχος εάν θα διαρκέσει η μπαταρία μέχρι το βράδυ, ας μην είναι τελικά και τόσο λεπτά αλλά χρήσιμα..
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ