2016-02-08 22:15:09
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκε η Μουσική Εκδήλωση της Δομής Αιμοδοσίας του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης καθώς επίσης και η 13η Αιμοδοσία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου η... μουσική εκδήλωση της Δομής Αιμοδοσίας του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης που είχε σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τη σημαντικότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

O Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης αιμοδότης ο ίδιος δια βίου χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας το σημαντικό έργο της Δομής Αιμοδοσίας του Ο.Κ.Π.Α.

Μεγάλο πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ.Μελισσίων και παρακολούθησε μια σπονδυλωτή εκδήλωση που ξεκίνησε με συνθήματα για την αιμοδοσία από νήπια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου. Ακολούθησαν οι χορωδίες του Β΄ ΚΑΠΗ της Δ.Κ.Μελισσίων, του ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και το χορευτικό τμήμα Latin του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης.

Η Υπεύθυνη της Δομής Αιμοδοσίας κ. Αγνή Ζώη, η οποία επιμελήθηκε την όλη εκδήλωση ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές αιμοδότες, τις δασκάλες των Παιδικών Σταθμών, τους μαέστρους των χορωδιών (κύριο Ζιάγκα και κυρία Κοκκινάκη) αλλά και όλους του παρευρισκόμενους για τη δυναμική παρουσία τους. Ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ζαχαροπλαστείο ΝΤΑΛΙΑ και το αρτοποιείο ΣΤΑΥΡΑΤΗ.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος εκπροσώπων συλλόγων και φορέων του Δήμου Πεντέλης.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε και η 13η Αιμοδοσία του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης με την προσέλευση 42 εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα τους για τον συνάνθρωπο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ