2016-02-08 22:46:33
Φωτογραφία για Οι Λάκωνες αγρότες ετοιμάζουν απόβαση σε Πειραιά - Αθήνα
Στο πόδι βρίσκονται οι αγρότες της Λακωνίας με πυρήνες κινητοποίησης στη Σκάλα, στο Γύθειο στα Βάτικα, στη Σπάρτη και στους Μολάους. Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr, οι Λάκωνες αγρότες έχουν έρθει σε συμφωνία και, με ναυλωμένο οχηματαγωγό πλοίο, θα πραγματοποιήσουν «απόβαση» στον Πειραιά για την τριήμερη κατάληψη της Αθήνας από την Παρασκευή.

Στη Σκάλα ενεργό κι ετοιμοπόλεμο το μπλόκο στην Ξηρόμανδρα (ανάμεσα Σκάλα – Βλαχιώτη) όπως και στις Αιγιές, το μπλόκο της Μάνης. Ενεργό και το μπλόκο των Βατίκων, όπως και της Σπάρτης στο ΧΥΜΟΦΙΞ, ενώ προσπάθειες κάνουν και οι αγρότες των Μολάων.

Διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται μόνο στο μπλόκο της Σπάρτης οι συντονιστές του οποίου συνεδριάζουν σήμερα για κλείσιμο τραπεζών και Δ.Ο.Υ.

Το μεγάλο Πανπελοποννησιακό μπλόκο στον Ισθμό στην Νέα και στην Παλαιά Εθνική Οδό δημιουργεί τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. Κλειστή η νέα Ε.Ο., ανοιγοκλείνει η παλαιά Ε.Ο.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί Πανπελοποννησιακή σύσκεψη όλων των μπλόκων του Ισθμού για τη συμμετοχή της Πελοποννήσου στην κινητοποίηση στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος από την Παρασκευή και για 3 ημέρες.

Στον απόηχο του επεισοδίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι αγρότες της Λακωνίας τονίζουν ότι «όσοι επιχειρούν να διασπάσουν το κοινωνικό μέτωπο κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ