2016-02-09 10:23:35
Φωτογραφία για Τα σκληρά λόγια του Σταύρου Θεοδωράκη για την κυβέρνηση: Η ανικανότητα τους έφερε...
Η κυβέρνηση μιλάει με διπλή γλώσσα για όλα τα μεγάλα θέματα - Αναβάθμισαν με την ανικανότητά τους το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων για το προσφυγικό

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζοντας ότι η ανικανότητά της διέλυσε την οικονομία, αναβάθμισε το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων στο προσφυγικό και έφερε το βαρύ ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν. «Η κυβέρνηση πρέπει μόνη της να λύσει το θέμα των αγροτών, των προσφύγων και της οικονομίας. Πρέπει να αλλάξει την αίσθηση ότι δεν έχουμε κυβέρνηση. Η ιστορία της έχει τελειώσει» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Όσον αφορά το ασφαλιστικό, πάντως, εκτίμησε ότι τελικά θα περάσει από τους 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Η κυβέρνηση μιλάει με διπλή γλώσσα για όλα τα μεγάλα θέματα. Ακόμα και για το hotspot ο Καμμένος πέρυσι το καλοκαίρι έλεγε ότι δεν θα γίνουν στα νησιά» επέμεινε σε υψηλούς τόνους ο Σταύρος Θεοδωράκης
. Όσον αφορά για το προσφυγικό ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε τον κίνδυνο «η Ελλάδα να γίνει δεσμοφύλακας των προσφύγων και των μεταναστών». «Το πρόβλημα δεν λύνεται με ωραίες κουβέντες. Η ανικανότητα της κυβέρνησης αναβάθμισε το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων για το θέμα αυτό» πρόσθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία σημείωσε ότι δεν θα γίνει προοεδυτικό κόμμα εκ μετεγραφής ενώ δήλωσε τη συμφωνία του με την αλλαγή του εκλογικού νόμου ώστε να δίνεται η δυνατότητα για συνεργασίες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ