2016-02-09 12:52:51
Φωτογραφία για Πάτρα: Αγρότες της δυτικής Αχαΐας μπούκαραν με τρακτέρ και στα γραφεία του ΟΠΕΚΕ μετά τη Γ' ΔΟΥ - Κλειστή η οδός Αθηνών...
Οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας "έφραξαν" την είσοδο των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Αθηνών. Ανάρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του προωθούμενου ασφαλιστικού. Θα παραμείνουν εκεί για λίγη ώρα και θα επιστρέφουν στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας.

Νωρίτερα περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, εισέπρατταν χειροκροτήματα από τους πολίτες οι οποίοι φώναζαν και αυτοί συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

ΝΕΟΤΕΡΑ 12:13

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Πάτρας. Τα τρακτέρ μέσω της Κορίνθου κατευθύνονται στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΝΕΟΤΕΡΑ 11΅57

Οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας αποχωρούν από τη Γ ΔΟΥ και μέσω της Παπαφλέσσα κατευθύνονται με τα τρακτέρ στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΝΕΟΤΕΡΑ 11.35: Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, με επικεφαλής την πρόεδρο Σταυρούλα Νικολάου, συμμετέχει και συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Παρενέβη με χαιρετισμό που απηυθυνε και ψήφισμα που κατέθεσε.


Σε αποκλεισμό της Γ ΔΟΥ Πατρών προχώρησαν λίγο μετά τις 11 το πρωϊ οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας που κατέφθασαν στην Πάτρα με τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα. Οι αγρότες άφησαν άναυδους τους συναλασσόμενους όταν , στην κυριολεξία μπουκάρισαν με τρακτέρ στην κεντρική είσοδο της εφορίας.

Στους οδηγούς που κινούνται επί της Ακτής Δυμαίων συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή.  Δείτε εδώ τον αποκλεισμό της ΔΟΥ

Οι αγρότες αιφνιδίασαν όταν μπουκάρισαν με τρακτέρ στη ΔΟΥ και απέκλεισαν την κεντρική είσοδο.

Επόμενος σταθμός των αγροτών θα είναι τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Αθηνών και στη συνέχεια, περίπου στη 1.30 το μεσημέρι, θα κατευθυνθούν στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου και κα αποκλείσουν τον κόμβο προς ΒΙΠΕ, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου.

Το απόγευμα θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με τον αποκλεισμό της Πατρών - Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ