2016-02-10 13:28:33
Φωτογραφία για Πώς σκότωσε ο 22χρονος τη μάνα του στο Αγρίνιο; Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στον Εισαγγελέα...
Συμπληρώθηκαν τα κομμάτια στο παζλ του στυγερού εγκλήματος που συγκλονίζει το Αγρίνιο - Το κλείδωμα της πόρτας, η πρώτη επίθεση και η μοιραία κίνηση της μάνας Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 22χρονος που σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη μητέρα του, στην Παραβόλα Αγρινίου. Ο γιος της άτυχης γυναίκας ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη. Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, ήρθε σε αντιπαράθεση πρώτα με τον αδερφό του, τον οποίο τραυμάτισε στην ωμοπλάτη με μαχαίρι και στη συνέχεια ακολούθησε καβγάς με τη μητέρα, στην οποία κατάφερε τρεις μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά, με ένα μαζαίρι συνολικού μήκους 28,4 εκατοστών. Πιθανότατα η γυναίκα προσπάθησε να χωρίσει τα δύο αδέλφια και δέχτηκε τις μαχαιριές.

Ο 22χρονος , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που υπάρχουν από την πλευρά του, μπήκε στο σπίτι του σε κατάσταση μέθης και μετά από καυγά , η μητέρα του φέρεται να τον κλείδωσε στην κουζίνα, κάτι που τον εξαγρίωσε περισσότερο. Όταν μετά από κάποια ώρα του άνοιξαν, ο 22χρονος επιτέθηκε στον μικρότερό του αδερφό, ξαπλώνοντάς τον στο πάτωμα και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει. Η μητέρα, στην προσπάθειά της να τους χωρίσει, έσπρωξε τον 22χρονο γιο της προσπαθώντας να τον απομακρύνει και εκείνος την μαχαίρωσε.


Η κηδεία της άτυχης 44χρονης που καταγόταν από την Αγία Παρασκευή της Δ.Ε. Παναιτωλικού θα τελεστεί σήμερα στον Άγιο Δημήτριο Παραβόλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Παντελή Βαμβακά που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 22χρονου, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ , κάτι για το οποίο πρόκειται να ζητηθεί να του αποδοθεί μειωμένος καταλογισμός. Όπως εξηγεί ο δικηγόρος, ο 22χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει και κενά μνήμης εξαιτίας του αλκοόλ. Σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά ο νεαρός δεν ήταν χθες σε θέση να μιλήσει ενώ σήμερα με δυσκολία προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη του τις δραματικές σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ