2016-02-11 08:42:25
Φωτογραφία για Απάτη εις βάρος του Κώστα Θεμελή, με πολιτικές διαστάσεις
Καταγγέλλει ότι τον χρησιμοποιούν για να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες Μια νέα απάτη έχει να εξιχνιάσει η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, που καλείται να βρει τους δράστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το όνομα του πρώην δημοτικού συμβούλου Ναυπλίου Κώστα Θεμελή, για να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, δήθεν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Το θέμα παίρνει προφανώς και πολιτικές διαστάσεις, αφού ο κος Θεμελής πολιτεύεται και είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας στο Ναύπλιο. Οι δράστες γνωρίζοντας το προφίλ και την προσωπικότητα του κου Θεμελή, το γεγονός ότι είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας καθότι είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ναυπλιέων, καθώς και την ενασχόλησή του με θέματα ΑΜΕΑ, με ζητήματα που έχουν σχέση με την πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων, αλλά και με τον αθλητισμό, περιφέρονται κρατώντας μία φωτογραφία του και ζητούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, δήθεν για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου.


Ο κος Θεμελής όπως δήλωσε στο anagnostis.org έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στηνΑστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και αναμένει αποτελέσματα, καθώς έχει λάβει την διαβεβαίωση ότι ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Καταγγελία για το σοβαρό αυτό ζήτημα έκανε και ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδος, ο οποίος εφιστά την προσοχή των πολιτών κυρίως του Άργους και τουΝαυπλίου. Όπως αναφέρει ο Σύλλογος στην περιοχή κυκλοφορούν κάποια άτομα που φέρονται μάλιστα να αντιπροσωπεύουν μία ομάδα «η οποία συγκεντρώνει χρήματα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου χρησιμοποιώντας το όνομα και την φωτογραφία ενός μέλους του συλλόγου και επιφανούς μέλους της κοινωνίας μας, πρώην δημοτικού συμβούλου, κου Θεμελή Κωνσταντίνου. Ο Σύλλογος και ο κος Θεμελής δηλώνουμε πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη ομάδα, ούτε υπήρξε κάποια επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα , δρουν αυτοβούλως και καπηλεύονται το όνομα και την υπόληψη του κου Θεμελή, καθώς και το κύρος του συλλόγου.

Τονίζει ακόμα ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδος: «Εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας και ζητούμε την αμέριστη βοήθεια σας στην αποκάλυψη αυτών των ανθρώπων με την άμεση κινητοποίηση σας ως προς τις αρχές όταν και εφόσον σας επισκεφθούν αυτά τα άτομα. Ο Σύλλογος μας, καθώς και ο κος Θεμελής δραστηριοποιούμαστε και πραγματοποιούμε Συλλογή καπακιών στο πλαίσιο της ανακύκλωσης και της προσφοράς ως προς τον συνάνθρωπό μας. Έχουμε καταφέρει και έχουμε αγοράσει κατ΄ αυτόν τον τρόπο αρκετά καροτσάκια, αλλά ουδέποτε ζητήσαμε ή επαιτήσαμε χρήματα γι' αυτόν τον σκοπό.

Καταδικάζουμε την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που πατάνε πάνω στην φήμη και την υπόληψη όλων μας για να εκμεταλλευτούν την ανθρωπιά και την αγάπη των συνανθρώπων μας και σε περίπτωση συνέχισης της δραστηριότητας αυτών των ανθρώπων θα κινηθούμε και νομικά εναντίων τους. Έχουμε ήδη καταγγείλει το γεγονός στις αρχές».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ