2016-02-12 10:35:32
Φωτογραφία για ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ VD
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου βρίσκονται οι περίπου 2.000 αγρότες της Κρήτης. Οι αγρότες πετούν προϊόντα και καπνογόνα στις δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν περικυκλώσει το κτίριο. Νωρίτερα, σημειώθηκε ένταση και στην πλατεία Καραϊσκάκη, όταν οι αγρότες επεδίωξαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό που είχε εγκλωβίσει φορτηγό με αγροτικά προϊόντα. Οι αγρότες θέλησαν να φέρουν το φορτηγό με τα προϊόντα έξω από το υπουργείο και να τα μοιράσουν στους περαστικούς. Ωστόσο, ο αστυνομικός κλοιός εμπόδισε το φορτηγό να προσεγγίσει το κτίριο του υπουργείου, γεγονός που εξαγρίωσε τους αγρότες.

Οι αγρότες έφυγαν από το υπουργείο και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Καραϊσκάκη, όπου κυνήγησαν δύο περιπολικά και άνδρες των ΜΑΤ, ενώ έριξαν στο δρόμο τα προϊόντα τους

Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι αγρότες από την Κρήτη επέστρεψαν στο υπουργείο όπου αυτή την ώρα πετούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ τα προϊόντα τους και καπνογόνα. Κλειστές είναι αυτή την ώρα οι οδοί Αθηνάς, Πειραιώς και Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω των συγκεντρώσεων των αγροτών. Σε  λίγη ώρα, αναμένεται να κλείσουν οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ