2016-02-12 14:18:22
Φωτογραφία για ΧΑΝΤΕΡ : ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ...
Ο Οθέλο Χάντερ μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Euroleague Top 16 στο "SDNA" : 

«Δεν κρατάμε τίποτα από το ματς με τον ΠΑΟΚ πέρα από τη νίκη. Συνεχίζουμε και τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Είχαμε προβλήματα στην άμυνά μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω, όμως, πως ήμασταν επηρεασμένοι από τον αγώνα με την Χίμκι. Είχαμε ενέργεια, αλλά πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ παραλίγο να μας νικήσει. Οταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, ήταν να σαν αποφασίσαμε να ανεβάσουμε λίγο την απόδοσή μας. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε ανάλογη εμφάνιση. Χρειαζόμαστε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι.

Σίγουρα θα μας γίνει μάθημα. Κάθε ομάδα μπορεί να σε νικήσει. Οταν μία ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, το κίνητρό της είναι μεγάλο. Δεν έχει να χάσει κάτι. Μπορεί να βάλει κάποια σουτ και ξαφνικά να ηττηθούμε. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».


Για την αποψινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, είπε : 

«Το κλειδί του αγώνα θα είναι η άμυνά μας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, να μάθουμε το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ και να προσπαθήσουμε να την βγάλουμε από αυτό. Η άμυνά μας θα παίξει σημαντικό ρόλο και πρέπει να έχουμε ενέργεια».

Για το αν η ΤΣΣΚΑ θέλει... εκδίκηση για τον περσινό χαμένο από τον Ολυμπιακό ημιτελικό του φάιναλ φορ της Μαδρίτης, σχολίασε :  

«Δεν πιστεύω πως σε αυτό το επίπεδο κάποιος σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω πως σκέφτονται απλά τον επόμενο αγώνα τους και πώς θα πάρουν τη νίκη. Βέβαια, αυτό σκεφτόμαστε κι εμείς και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για την αντίδραση της ομάδας και τη νίκη επί της Χίμκι μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, είπε : 

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Χίμκι, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν.Πιστεύω πως η αντίδρασή μας άρχισε από το παιχνίδι με τον Αρκαδικό για το πρωτάθλημα. Αλλάξαμε πολλά σε εκείνον τον αγώνα. Πρέπει κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ξεχωριστά και πλέον σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ